banner2
banner34

İşte ilk 11'ler!

Beşiktaş ile Osmanlıspor 14. kez karşılaşacak. İşte ilk 11'ler...

İşte ilk 11'ler!
banner45

Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?
 Beşiktaş ile eski adı Ankaraspor olan Osmanlıspor arasında geride kalan 13 lig maçından 2'si hükmen olmak üzere 8'ini siyah-beyazlılar, 3'ünü başkent ekibi kazandı. Peki Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?
İŞTE BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ:
Tolga, İsmail, Tosic, Marcelo, Beck, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Gökhan Töre, Sosa, Mario Gomez

OSMANLISPOR'UN İLK 11'İ:
Ahmet, Pintos, Szukala, Uğur, Muhammed, Musa, Mehmet, Lawal, Ndiaye, Delarge, Rusescu

Şampiyonluk için bir puanın yeterli olacağı siyah-beyazlılar, Osmanlıspor ile  İstanbul'da yaptığı 6 lig maçından, biri hükmen olmak üzere 4'ünü kazandı, 2'sini yitirdi. 

Beşiktaş ile Osmanlıspor, Süper Lig'de yarın 14. kez karşılaşacak. Şampiyonluğunu ilan etmek için bir puanın yeterliği olacağı siyah-beyazlılar, eski adı Ankaraspor ile geçmişte ligde 13 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş, geride kalan maçlardan 2'si hükmen olmak üzere 8'ini kazandı, başkent ekibi 3 kez galip geldi, 2 müsabaka ise berabere bitti.      

Geride kalan maçlarda Beşiktaş'ın, 6'sı hükmen galibiyetlerden doğan 28 golüne, Ankara temsilcisi 16 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında Ankara'da yapılan maçı Beşiktaş 3-2 kazandı. Taraflar arasında 2009-2010 sezonunda oynanması gereken karşılaşmalar, Türkiye Futbol Federasyonunun o zamanki adıyla Ankaraspor'un lisansını iptal etmesiyle 3-0 Beşiktaş lehine tescil edilmişti.     

banner37
Beşiktaş bu maçtan en az bir puan aldığı takdirde Süper Lig şampiyonluğunu ilan edecek. Beşiktaş, eğer bunu başarabilirse 2008-09 sezonundan bu yana ilk kez ligi zirvede bitirmiş olacak. Osmanlıspor'un ligi dördüncü bitirebilmesi için kalan iki maçını da kazanması ve Medipol Başakşehir'in iki maçtan en fazla bir puan almasını beklemesi gerekiyor. Beşinci sıra için Akhisar, Galatasaray ve Kasımpaşa'nın önünde yer alan Osmanlıspor, iki maçtan dört puan alırsa ligi beşinci bitirmeyi garantileyecek. İki takım, Süper Lig'de 11 kez karşılaştı: Beşiktaş'ın beş, Osmanlıspor'un üç galibiyeti var.İki takım arasındaki 11 maçta toplam 38 gol kaydedilirken, aralarındaki son dört maçın her birinde dört ve üzeri gol kaydedildi. Jose Sosa, ligin ilk yarısındaki maçta Osmanlıspor'a iki gol atmıştı: Bu Jose Sosa'nın Avrupa kariyerinde iki gol attığı tek resmi maç.      

Beşitkaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Osmanlıspor maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Lig Tv kanalından canlı olarak yayınlanacak

İstanbul'daki maçlar           

Beşiktaş ile Osmanlıspor arasında İstanbul'da yapılan 6 lig maçından, biri hükmen olmak üzere 4'ünde Beşiktaş, 2'sinde ise başkent ekibi galip geldi. İstanbul'da Osmanlıspor'un 9 golüne, Beşiktaş, 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere 14 golle yanıt verdi.      

İDO'dan Beşiktaş maçı için ek sefer      

 İDO, yarın yapılacak Beşiktaş-Osmanlıspor karşılaşması için ek sefer düzenledi.      İDO açıklamasına göre, Beşiktaş'ın, Vodafone Arena'daki son maçı için Bursa ile İstanbul arasında ek deniz otobüsü seferi devreye alındı. Beşiktaş-Osmanlıspor karşılaşmasına özel deniz otobüsü seferi, saat 16.30'da Bursa'dan kalkacak ve yolcularını İstanbul'da Yenikapı ve Kabataş'a ulaştıracak. Dönüş seferi ise saat 23.00'te Kabataş ve saat 23.10'da Yenikapı'dan kalkışla Bursa istikametine yapılacak. Seferlere ilgili www.ido.com.tr adresinden bilgi alınabiliyor.      

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2016, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1