banner2
banner34

Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na Saldırdı!

Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na Saldırdı!
banner45
banner46

Süper Lig'de dün akşam oynanan Giresunspor-Galatasaray maçına, sarı kırmızılı takımın oyuncuları Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında çıkan kavga damga vurdu.

KAFA VE YUMRUKLU SALDIRI

Sarı kırmızılıların 2-0 önde götürdüğü maçın 61. dakikasında Kerem Aktürkoğlu'na bir şeyler söyleyen Marcao, daha sonra depar atarak yanına geldiği genç oyuncuya kafa ve yumruk attı. Galatasaraylı futbolcular araya girerek iki futbolcuyu sakinleştirmeye çalışırken, pozisyonu VAR'dan izleyen hakem Marcao'yu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

banner37
KEREM HOCASINA DERT YANDI

Galatasaraylı futbolcular ve teknik ekip Kerem Aktürkoğlu'na destek olurken, Giresunspor taraftarları da Marcao'ya tepki gösterip Aktürkoğlu lehine tezahürat yaptı. Saha kenarında hocası Fatih Terim'e dert yanan ve olayın iç yüzünü tek cümleyle anlatan başarılı oyuncu, "Sus dedim, kafa atıyor hocam" dedi.

Maçın ardından Galatasaray camiası ve spor kamuoyundan Marcao'ya tepki yağarken, Brezilyalı futbolcunun takımdan gönderilmesi çağrısı yapıldı.

TERİM: GEREKEN NEYSE YAPACAĞIZ

Fatih Terim ise maç sonu yaptığı açıklamada, "Kerem bizim kıymetlimiz, Marcao kıymetli bir oyuncumuz, öyle bir oyuncu da değil, öyle bir karakteri de yok. Gereken neyse yapacağız, bundan emin olabilirsiniz. Bu aynı zamanda her oyuncuyu da ilgilendiren bir durum. Önemli olan meseleyi yönetebilmek, idare etmemek ama, yönetmek, başkanımız, yönetimiz, biz teknik heyet olarak gereken neyse yapacağımızdan herkes emin. Çünkü daha önce de biz bu hadiseleri yaşadık, futbolda bu hadiseler oluyor, olmaya da davam edecek. Bir yandan kayıplar, bir yandan fiziki yorgunluklar bindiğinde adrenalin fazla yüklenip ters işler oluyor, ama merak ettiğimiz, onu oraya iten sebebi anlamış değilim açıkçası, ne yaptı ki oraya hiddetlendi" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1