banner2
banner34

Mesut Özil'den açıklama

Mesut Özil'den açıklama
banner45

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil, bu sezonda kadroda yer almayacak. Sarı-Lacivertli ekibin yeni teknik direktörü Jorge Jesus basın toplantısında Mesuz Özil kararının devam edeceğini açıklamıştı. Yıldız oyuncu sezon öncesi takımla antrenmanlara katılmazken, ailevi işleri için Almanya'ya gitti.

33 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Kamuoyunda şahsımla ilgili yapılmaya çalışılan itibarsızlaştırmaları engellemek ve camiamızı doğru bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapmak istedim.

Öncelikle bireysel olarak özel bir program eşliğinde hazırlıklarımı yapıyor, her an çocukluk aşkıma kavuşmak ve katkı vermek adına sabırla zamanımın gelmesini bekliyorum.

banner37
Ben Fenerbahçe’ye ve vatanım Türkiye’ye tatil yapmaya gelmedim. Şanlı formamızı terlettiğim her anda katkı vermekten başka bir amaç ilke edinmedim. Çocukluk aşkım Fenerbahçe’de yaşamayı arzu ettiğim bir çok hedefim var. Bunları gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağım.

Hem ben, hem de kulübüm futbolun doğasında olan bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en iyi şekilde atlatarak sevdam Fenerbahçe’ye hizmet etmek en büyük arzumdur.

Taraftarlarımızdan ricam, medyada çıkan yalan haberlere itibar etmemeleridir."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1