banner2
banner34

Muslera için şok iddia!

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera'nın sezon sonunda River Plate Kulübü'ne transfer olacağı ve yerine Gaziantepspor'dan Zydrunas Karcemarskas'ın geleceği iddia edildi.

Muslera için şok iddia!
banner45

Galatasaray'ın son yıllarda elde ettiği başarılarda büyük payı bulunan Fernando Muslera hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı.

banner37
Radyospor'a açıklamalarda bulunan Gaziantepsporlu Zydrunas Karcemarskas'ın menajeri Doğan Ercan, sarı kırmızılı kulübün Fernando Muslera ile yollarını ayırıp yerine Karcemarskas'ı transfer edeceğini söyledi.Ercan, Karcemarskas ile Galatasaray'ın dışında 4-5 kulübün daha ilgilendiğini ancak kendilerinin şu ana kadar herhangi bir kulüple görüşme yapmadıklarını belirtti.

Doğan Ercan, 'Muslera ayrılacak, Karcemarkskas Galatasaray’a gelecek' iddiasıyla ilgili olarak da şunları söyledi:

"Fernando Muslera geçen hafta Arjantin’deydi. River Plate kulübünün yetkilileriyle görüştüm. Kalecileri ayrılıyor ve Muslera’yı transfer etmek istiyorlar. Bu transfer için yeterli bütçeleri de var. Muslera aslında Galatasaray’da mutlu ve takımını çok seviyor. Ama Arjantin’de bana söylediklerine göre ayrılma kararı almış. Hem Galatasaray’a parakazandırmak istiyor hem de kariyeri için bu kararı almış. Muslera ayrıca biri İtalya’dan diğeri ise İngiltere’den olmak üzere 2 ciddi teklif aldı. Ama Arjantin’de Muslera'nın yüzde 80-90 ihtimalle River Plate'e gideceğini söylüyorlar."

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2016, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1