banner2
banner34

Ozan Balaban: Federasyon aklını başına alsın!

Fenerbahçe'nin Galatasaray Odeabank ile oynadığı olaylı maç sonu açıklamalarda bulunan Fenerbahçe As Başkanı Ozan Balaban Basketbol Federasyonu'nu hedef aldı.

Ozan Balaban: Federasyon aklını başına alsın!
banner45

Spor Toto Basketbol Ligi play-off serisi üçüncü maçında Galatasaray Abdi İpekçi'de Fenerbahçe'yi ağırladı. Dördüncü periyot öncesi Galatasaray taraftarları tarafından sahaya yabancı maddeler atılınca maç bir süre durdu. Fenerbahçe As Başkanı Ozan Balaban maç sonu yaptığı açıklamalarda Galatasaraylı taraftarları ve Basketbol Federasyonu'nu hedef aldı. İşte Balaban'ın konuşmaları:

banner37
"Biz Abdi İpekçi'ye daha önce de geldik. Burada maç da kazandık maç da kaybettik. Ama olay o değil, bu kadar çirkin bir ortamda kafamıza gelmeyen kalmadı, yemediğimiz küfür kalmadı. Koridorlar da yumruk yemeğe ve taciz edilmeye kadar her şeye maruz kaldı.

"FEDERASYON AKLINI BAŞINA ALSIN"
Biz tüm bu olanlara karşın sessiz kalıyorsak acizliğimizden değil efendiliğimizden. Herkes ayağını denk alsın. Federasyon kaç kez anons yaptırdı. Normalde bu maçın yarım kalması lazım. Federasyon raporlarını merakla bekliyoruz. Bir 'gerizekalı' tezahüratına anons yaptırıp üstüne para cezası veren Federasyon bakalım bu maç için ne yapacak. Bundan sonra biz de efendiliği bırakırız. Aynı üslubu takınızırız. Federasyon aklını başına alsın."

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 20:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1