banner2
banner34

Ronaldo'dan corona virüs(koronavirüs) kararı!

Juventus forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, menajeri Jorge Mendes ile birlikte Corona Virüsü'nün yaralarını sarmak için kolları sıvadı.

Ronaldo'dan corona virüs(koronavirüs) kararı!
banner45
banner46

SPOR ARENA DIŞ HABER | Juventus forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, menajeri Jorge Mendes ile birlikte Corona Virüsü'nün yaralarını sarmak için kolları sıvadı.

Corona virüsü salgını sebebiyle ailesiyle birlikte Madeira'da izole bir şekilde yaşamaya devam eden Ronaldo, ülkesi Portekiz'deki hastanelerin eksiklerini gidermek için çalışmalara başladı.

Dünyanın en çok kazanan menajerlerinden olan Jorge Mendes'le aynı zamanda yakın bir dostluğu bulunan Ronaldo'nun, Portekiz'de koronavirüs ile mücadele eden hastanelere malzeme tedarik edeceği belirtildi.

Yoğun bakım ve diğer hasta servislerinde vantilatör, tıbbi önlük ve tıbbi maske sayısının az olduğunu öğrenen Ronaldo, Jorge Mendes ile iletişime geçerek bütün hastanelere gereken şeylerin alınmasını istedi.

Jorge Mendes, hali hazırda Lizbon'da bulunan Sao Joao Hastanesine 3 vantilatör ve 200 tıbbi önlük yardımı yapmış durumda.

banner37
Ronaldo'nun da işin içine girmesiyle Portekiz'de Corona virüsü hastanarının tedavi edildiği bütün hastanelerin eksiklerinin tespit edilmesi için çalışma başlatan Mendes, 35 yaşındaki futbolcuyla birlikte bu ihtiyaçları giderecek.

JUVENTUS'UN MAAŞ TALEBİNİ KABUL ETTİ 

Öte yandan Avrupa'da koronavirüs ile mücadeleyi en yoğun yaşayan İtalya'nın Juventus takımında forma giyen Cristiano Ronaldo, Siyah-beyazlı kulübün oyunculardan maaşlarının bir kısmını gönüllü olarak hastalara ayırma isteğini geri çevirmedi.

10 MİLYON EURO 

İddiaya göre Ronaldo, 30 milyon euro'luk yıllık maaşından 10 milyon Euro kesilmesini kabul etti.

FELÇ GEÇİREN ANNESİ TABURCU OLDU 

Bu arada geçtiğimiz ay felç geçiren ve hastaneye kaldırılan Ronaldo'nun annesi Maria Dolores dos Santos Aveiro, taburcu edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1