banner2
banner34

Salah'tan Liverpool'a İsrail resti!

Mısırlı futbolcu Mohamed Salah’ın Liverpool ile Premier Lig şampiyonu olma hayalleri suya düşebilir.

Salah'tan Liverpool'a İsrail resti!
banner45
banner46

Liverpool’un devre arasında transfer etmek istediği bir futbolcuyu, Mısırlı yıldız Mohamed Salah’ın kabul edemeyeceği ve takımdan ayrılabileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü!

O isim RB Salzburg forması giyen İsrailli forvet Moanes Dabour (Munas Dabbur). 30 resmi maçta 26 gole katkı (20 gol – 6 asist) yapan Dabour (Dabbur), Alman çalıştırıcı Jürgen Klopp’un radarına girdi ama İsrail ile Mısır’ın arasındaki kötü geçmiş, bu transferin sonuçlanması halinde Salah’ın Liverpool’dan ayrılmasını gündeme getirebilir.

İddiayı ortaya atan İsrail gazetesi Jerusalem Post, 2014 yılında, Salah’ın Basel yıllarında, Maccabi Tel Aviv ile oynanan bir maçta, rakip oyuncuların ellerini sıkmak yerine ayakkabılarını bağlamayı tercih ettiğini yazdı.

Mısır ile İsrail, 1967 yılında 6 gün boyunca toprak paylaşımı yüzünden savaşmıştı. İsrail’in Filistin’e yaşattığı zulmü de hesaba kattığımızda, Salah’ın Dabour’u (Dabbur) takımda görmek istemediği iddia edildi.

Firmino'nun bu sezon beklentilerin altında kalması sonrası hücuma alternatif arayan Klopp’un, takıma kış transfer döneminde mutlaka bir hücum oyuncusu katacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1