banner2
banner34

Siyah-beyaz düello

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, evinde Trabzonspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta büyük çekişmeye sahne olan maç 2-2 eşitlikle son buldu. Konuk takım 45+1'de Hugo Rodallega'nın golüyle 1-0 öne geçerken, ikinci yarıda siyah-beyazlıları bir şok daha bekliyordu. İkinci yarının hemen başında Trabzonspor Antony Nwakaeme'nin golüyle 48. dakikada farkı ikiye çıkardı. Dakikalar 58'i gösterirken Dorukhan Toköz'ün baskısı hata yaptırdı ve Onazi golü kendi kalesine gönderdi: 2-1. 68. dakikada Dorukhan Toköz, büyük çabalarla golü bulurken bu skor öncesinde ofsayt olduğu gerekçesiyle iptal edildi. Mustafa Pektemek 90+6'daki golüyle maçın skorunu tayin etti. Trabzonspor 26 puana yükseldi. Beşiktaş ise haftayı 26 puanla kapadı. Beşiktaş ilk devrenin son maçını deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacak. Caner Erkin bu maç için cezalı duruma düştü. Trabzonspor ise evinde Rize'yi konuk ederek sezonun yarısını kapatacak.

Siyah-beyaz düello
banner45

STAT: Vodafone

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, İbrahim Çağlar Uyarcan

banner37
BEŞİKTAŞ: Karius, Necip Uysal (Dk. 46 Gökhan Gönül) Medel, Vida, Adriano, Atiba, Dorukhan Toköz, Quaresma (Dk. 46 Caner Erkin), Ljajic, Lens, Güven Yalçın (Dk. 82 Mustafa Pektemek)

 

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır - Pereira, Hüseyin Türkmen, Toure, Novak, Onazi, Sosa (Dk. 64 Batuhan Artarslan), Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı (Dk. 84 Amiri), Nwakaeme (Dk. 74 Ekuban), Rodallega

GOLLER: Dk. 45 Rodallega, Dk. 48 Nwakaeme (Trabzonspor) - Dk. 57 (KK) Onazi, Dk. 90+6 Mustafa Pektemek (Beşiktaş)

SARI KARTLAR: Dorukhan Toköz, Ljajic, Caner Erkin (Beşiktaş) - Pereira (Trabzonspor)

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2018, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1