banner2
banner34

Tatar ve Dana başarıyı kutladı

Başbakan Ersin Tatar ve Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ne yükselen KKTC Engelliler Spor Federasyonu'nu ziyaret ederek tebrik etti.

Tatar ve Dana başarıyı kutladı
banner45
banner46

Engelliler Spor Federasyonu lokalinde Başkan Ruhsar Vudalı ve takım oyuncularını ziyaret eden Tatar ve Dana, elde edilen başarıdan dolayı tebriklerini iletti. Federasyon Başkanı Ruhsar Vudalı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Vudalı şu ifadeleri kullandı:

banner37

Engellenmeyi iliklerimize kadar hissettiğimiz zor aylar geçirdik , pandemi günleri doğrularımı yanlışlarımı karıştırdı ve kabul et ya da etme #evdekal #sağlıklakal düşün dedi .
52 gün kalbimin atma sebepleri annem ve babamla görüşemedim . 2 ay sonra yalnızca Girne’den Lefkoşa’ya tekerlekli sandalye basketbol takımımızın yurtdışından gelen 2 oyuncusu ve koçumuzla görüşebilmek için gittim . Çok sevdiklerimi artık bu hafta maskeli , siperli görüşelim diye arayacağım .
Bu sıkıntılı , belirsizlik günlerinin akışı 21 Mayıs akşam üzeri Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonundan KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızın süper lige çıkışının tescil edildiği haberi gelmesiyle büyük mutluluğa dönüştü .
Dün bu başarımızı kendi aramızda kutlamak için oyuncularımız ve hocamızla buluştuk , Başbakanımız Sayın Ersin Tatar ve Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal Deniz Dana başarımızı tebrik için süpriz ziyaretleriyle bizleri onure edip , bayram sevinci yaşattılar , teşekkürler 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1