banner2
banner34

Ultraslan UNI – Doğu Akdeniz’in Olıveıra pankartı kale arkasından milyonlara ulaştı

Ultraslan UNI – Doğu Akdeniz’in Olıveıra pankartı kale arkasından milyonlara ulaştı
banner45

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı Galatasaray taraftar kulübü ultrAslan UNI - Doğu Akdeniz, faaliyetleriyle ilgi çekmeye devam ediyor. Yıl boyu toplumsal olaylar ve önemli şahsiyetlerle ilgili farkındalık yaratmak amacıyla pankart tasarımları gerçekleştiren ultrAslan UNI - Doğu Akdeniz’in, Galatasaray’ın yıldızı Portekizli yıldız futbolcu Sérgio Oliveira için hazırladığı pankart milyonlarla paylaşıldı.

Kale Arkasına Asıldı

banner37
DAÜ İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Dijital Oyun Tasarımı Lisans Programı 3. sınıf öğrencisi Kutluk Kağan Bahar tarafından tasarlanan pankart Galatasaray Nef Stadyumu’na gönderildi. “Dragao”- ultrAslan UNI - Doğu Akdeniz yazılı pankart, Türkiye Süper Lig’in 8 Mayıs 2023 tarihinde oynanan Galatasaray - İstanbul Başakşehir karşılaşmasında Nef Stadyumu kale arkasına asıldı.

Oliveira Pankartın Önünde Galibiyet Pozu Verdi

Portekizli yıldız futbolcu Sérgio Oliveira’nın maç sonrasında pankartın önünde galibiyeti kutlayan pozu; hem Galatasaray’ın, hem de Sérgio Oliveira’nın sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. 13 milyon takipçisi olan Galatasaray Instagram hesabı ve yıldız futbolcu Sérgio Oliveira’nın Instagram hesabından paylaştıkları fotoğraflar, milyonlarca takipçiye sahip birçok sporla ilgili sosyal medya hesapları tarafından da yoğun ilgi gördü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1