banner2
banner34

Yıldırım masterlerinden Yeniboğaziçi Belediyesi’ne tepki

Yıldırım masterlerinden Yeniboğaziçi Belediyesi’ne tepki
banner45

Yeniboğaziçi belediyesi sınırları içinde en köklü ve eski master futbol takımlarından olan Yıldırım masterleri, son yıllarda festival çerçevesinde düzenlenen turnuvaya davet edilmemelerine tepki gösterdi.
Yapılan açıklamada Yıldırım Masterleri tepkisini ortaya koyarken köy halkı da yaptığı yorumlarda hesabı sorulacak şekilde belediye başkanı Mustafa Zurnacılar’a tepkisini ortaya koydu.
Yıldırım masterleri Derneği’nden yapılan açıklama şöyle:
Biz 2013 yılından beri yasal olarak kurulmuş bir Masterler Futbol Derneği'yiz. Derneğin esas kuruluş amaçlarından olan dostluk kardeşlik ve sporu hep ön planda tutmuştur. Yaklaşık 10 yıldır her hafta faaliyetlerini aralıksız devam eden futbol derneğimizi bazılarının gözden kaçırmasını ve /veya yok saymasını asla kabul etmiyoruz.
Bağlı bulunduğumuz Yeniboğaziçi Belediyesinin organize etmiş olduğu festivale 2 yıldır anlam veremediğimiz bir şekilde davet edilmiyoruz. Ne yazık ki bölgede bulunan 2 yasal Masterler futbol Derneği'nden biri olan bizler Yeniboğaziçi Festivalindeki masterlar turnuvasından ayrı tutuluyoruz.

banner37
Bilinmesini isteriz ki, bizler Derneğimizin kuruluş amaçlarının en başında olan dostluğu kardeşliği ön planda tutmaya devam edeceğiz.
Ancak bizi bağlı bulunduğumuz belediyenin organizasyonuna bizleri anlam vermediğimiz bir şekilde davet etmeyenleri şiddetle kınıyoruz ve bunu kabul etmiyoruz.
Bizler Yeniboğaziçi Belediyesi ile olan ilişkimizi yükseltmek için gayret edeceğiz. Çünkü asıl olanın, kişiler değil kurumlar olduğunu biliyoruz ve buna da inanıyoruz. 
Tüm kamuoyuna yukardaki bildiriyi duyurmayı bir görev olarak Kabul ediyoruz.
Yıldırım Masterlar Derneği
Başkan ve Yönetim Kurulu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet aşır muratağa
Ahmet aşır muratağa - 2 yıl Önce

Hiçbir kurum kuruluş dışlanarak bir yere varılmaz.

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1