banner2
banner34

Apple kitap satıyor, fiyatı 1800 TL'yi buluyor!

Apple'ın sadece telefon, tablet ve bilgisayar sattığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Şirket, 'Designed by Apple in California' imzalı bir dizi kitabı 199 ila 299 dolarlık fiyat etiketleriyle satışa sunuyor. Peki bu kitapların içeriğinde ne var?

Apple kitap satıyor, fiyatı 1800 TL'yi buluyor!
banner45

banner37
'Designed by Apple in California' (Apple tarafından Kaliforniya'da tasarlandı) isimli kitap, dünyanın en pahalı kitaplarından biri olabilir; zira fiyatları 299 dolara kadar çıkabiliyor. Kitabın içerisinde Apple'ın şirket sırları veya iPhone'un devre şemaları değil, son 20 yıldaki Apple ürünlerinin resimleri bulunuyor. Ancak görünüşe göre Apple, kitabı artık satmıyor. 

İlgili sayfa, Apple'ın web sitesinde hala erişilebilir durumda ancak Cult of Mac'e göre "satın al" bağlantısına tıkladığınızda sayfanın bulunamadığına dair bir uyarı alıyorsunuz. Biz sayfayı açtığımızda, satın al bağlantısını hiç göremedik. En azından haber yayına hazırlanırken durum böyleydi.

Steve Jobs'un anısına hazırlanan kitapta 450 Apple ürünün büyük fotoğraflarına keyifle bakabiliyorsunuz. Kitap, 1998'de çıkan iMac'e kadar geri gidiyor. Kitapta Apple'ı geçtiğimiz günlerde bırakan ve kendi şirketini kuran Jony Ive'nin de tasarımlarını görebiliyorsunuz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1