banner2
banner34

Merakla beklenen Transformers tablet satışta!

Xiaomi'nin yeni tabletimsi oyuncağı özellikle yap-boz severler için birebir!

Merakla beklenen Transformers tablet satışta!
banner45

Günümüzde Transformers hakkında çoğu kişi bilgi sahibidir. İlk olarak 1980'li yılların ortasında yayınlanan Transformers çizgi filmi birçok kişi tarafından ilgiyle takip edilmişti. ABD – Japon ortak yapımı bu çizgi film, günümüzde de film haline uyarlanarak hala hayranlarına görsel ziyafet sunuyor.

Bilmeyenler için kısa bir özet geçelim. Transformers çizgi filminde iki robot grubu arasındaki mücadele konu alınıyor. İyi robotlar Autobot, kötü robotlar iseDeception olarak adlandırılıyor. Bu robotlar kendi gezegenlerini, aralarındaki savaştan ötürü yok ediyor ve diğer gezegenlere dağılıyor. Filmde dünyaya yayılan Autobot – Deception savaşına şahit oluyoruz.

Bildiğimiz üzere bu robotlar mekanik eşyaları analiz ederek, o eşyanın formuna dönüşebiliyor. Örneğin, bilgisayar, fax makinesi, otomobil, TIR ve hatta savaş uçağı. Çinli teknoloji devi Xiaomi ve ABD'li oyun üreticisi Hasbro ise daha önce şahit olmadığımız bir dönüşüme imza attı; Tablete dönüşen Transformers robotu.

Tabii tablet görünümüne aldanmayın, bu cihaz özünde Transformers robotuna dönüşebilen bir oyuncak. Yani tablet işlevi görmüyor. Mikro ses kayıt cihazından dönüşen Soundwave robotu günümüz şartları doğrultusunda güncellenmiş ve ses kayıt cihazı yerine 19 cm uzunluğunda bir tablet tercih edilmiş.

banner37
Ürün Xiaomi'nin uluslararası birimlerden sorumlu başkan yardımcısı Hugo Barra Facebook üzerinden duyurdu. Barra, bu oyuncağı en ufak ayrıntılarına kadar Mi Pad 2 ile aynı yapmak için yoğun çaba harcadıklarını ifade etti.

Tabletten keyif almak için puzzle sevmek gerekiyor. Zira monte – demonte işlemi 30 adımdan oluşuyor. Tablet bu sayede çocukların zihin gelişimine de yardımcı oluyor.

Evet, bu oyuncağın gerçek tablet işlevinde de çalışması biz dahil birçok insanı şüphesiz mutlu ederdi. Fakat bu haliyle de oldukça eğlenceli duruyor. Tablet şimdilik sadece 26 dolar karşılığında Çin pazarında satışa çıktı.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1