banner2
banner34

PES 2019 'bedava' oluyor!

İyi bir futbol oyunu oynamayı düşünüyor ama FIFA 19 kadar yüksek meblağlar ödemek istemiyorsanız, bugün itibarıyla yayınlanan ücretsiz PES sürümü PES 2019 Lite tam size göre olabilir.

PES 2019 'bedava' oluyor!
banner45
banner46

Pro Evolution Soccer serisinin yayıncısı Konami, birkaç yıldır tam sürüm PES oyunlarının yanı sıra sadece bir mod içeren PES Lite ile oyuncuların karşısına çıkıyordu. Ücretsiz olarak yayınlanan lite sürümleri, pek çok kullanıcının ilgisini çekerken, bu sürümlerde sadece MyClub modu bulunabiliyordu.

banner37
Benzer bir pazarlama stratejisini Pro Evolution Soccer 2019 için de yapan Konami, PES 2019 Lite sürümünü piyasaya sürdü. Yine sadece MyClub modunun yer aldığı ücretsiz sürümde, yeteneklerinizi geliştirmek için kullanabileceğiniz antrenman ve offline maçlar yapabileceğiniz karşılaşma modlarına da yer verildi.

Son yıllarda PES serisine olan ilginin yavaş yavaş aşağılara doğru düşmesini engellemek adına ücretsiz sürümlerle sevenlerinin karşısına çıkan Konami, böylece birçok oyuncuyu tekrar kazanmayı başarırken, PES 2019 Lite, tam sürüm almadan önce denemek isteyen oyunculara güzel bir fırsat da vermiş oldu.Yeni sürümünü denemek isteyenler ise hemen aşağıda yer alan PES 2019 Lite indir tuşuna basmak suretiyle bilgisayar üzerinden oyuna göz atabilirler.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2018, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1