banner2
banner34

The Mandalorian dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Star Wars evreni, gelecek son film olan The Rise of the Skywalker'u beklerken, diğer yandan Disney Plus'ın özel içeriklerinden biri olan The Mandalorian isimli Star Wars dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı.

The Mandalorian dizisinin ilk fragmanı yayınlandı
banner45
banner46

Yayınlanan fragmanda Mandalore gezegeninden gelen baş kahraman görülüyor. Bu yalnız savaşçı, galaksinin bir ucundan diğerine sürekli dolaşıyor. Dizinin yaratıcısı Jon Favreau ise New Republic (Yeni Galaktik Cumhuriyet)’ten hiçbir gücün onu durduramayacağını belirtirken, yayınlanan fragmanda yer alan sahnelere bakıldığında bu söylemin boşa olmadığı dikkat çekiyor.  

The Mandalorian dizisinin başrolünü Game of Thrones ve Narcos dizilerinden tanıdığımız Pedro Pascal oynarken Breaking Bad’teki Gus rolüyle tanıdığımız Giancarlo Esposito, Deadpool’da Angel Dust rolüyle tanıdığımız Gina Carano ve Rocky’de Apollo Creed rolüyle tanıdığımız Carl Weathers gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

banner37
Favreau, dizinin Return of the Jedi’dan yedi yıl sonraki zamanda geçeceğini belirtiyor. 

Disney, Mandalorian fragmanının yanı sıra Disney+’a gelecek diğer dizileri de açıkladı. Bu diziler içerisinde Ms. Marvel, She-Hulk ve Moon Knight dizileri de yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2019, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1