banner2
banner34

5’li Masa adayını bugün duyuruyor

5’li Masa adayını bugün duyuruyor
banner45

Saadet Partisi ev sahipliğinde toplanacak olan Millet İttifakı adayını bugün kamuoyu ile paylaşması bekleniyor. İYİ Parti lideri Meral Akşener’in katılmayacağı ve beş liderle yoluna devam eden masada önceki gün Akşenersiz ilk toplantısını yapmıştı. Toplantının ardından ortak aday için yine ‘Kemal Kılıçdaroğlu’ üzerinde anlaşma sağlandı.

YARDIMCILARI DA BELLİ OLUYOR

Yaşanan gelişmeler ışığında Ankara kulislerinde başdöndüren açıklamalar sonucunda Gelecek ve Saadet Partisi teşkilatlarına gönderdiği mesajda “Cumhurbaşkanı adayı'nın parti genel merkezlerinde yapılacak toplantı sonrasında açıklanacağı” ifadeleri kullanıldı.

banner37

ADAY SAAT 17.00’DE AÇIKLANACAK

Gelecek Partisi'nin de aynı şekilde parti teşkilatlarına, "Değerli başkanlarım, Millet İttifakı'nın liderleri, saat 14.00'te Saadet Partisi Genel Merkezi'nde toplanacaklar. Saat 17.00'de ittifak üyelerinin huzurunda cumhurbaşkanı ve cumhurbaşkanı yardımcıları ilan edilecektir. Genel Başkanımızı yalnız bırakmamak için tüm başkanlarımızı ve üyelerimizi saat 17.00'de Saadet Partisi önünde bekliyoruz" şeklinde mesaj gönderdiği de aktardı.

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLAR DESTEĞE GİTTİ

Aralarında CHP’den 1 yıllığına ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da bulunduğu belediye başkanları CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına destek verdi. Akşener’in adaylık çağrısında bulunduğu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’la birlikte CHP’li 9 büyükşehir belediye başkanı sözleriyle destek kararını bir kez daha partilerinin genel başkanlarına iletti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1