banner2
banner34

Dumankaya İnşaat'tan açıklama: Bilgilerine başvurulacak

Bu sabah İstanbul merkezli yürütülen ve aralarında Dumankaya İnşaat'ın yöneticilerinin de olduğu operasyona ilişkin ilk açıklama Dumankaya İnşaat'tan geldi.

Dumankaya İnşaat'tan açıklama: Bilgilerine başvurulacak
banner45

Şirketten yapılan açıklamada şirketin yönetim kurulu üyelerinin, bilgilerine başvurulmak üzere Mali Şube Müdürlüğü’ne davet edildikleri bilgisi verildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

banner37
"Basın yayın organlarında yer aldığı gibi, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 18 Nisan 2016 Pazartesi sabahı bilgilerine başvurulmak üzere Mali Şube Müdürlüğü’ne davet edilmişlerdir. Süreç tarafımızdan takip edilmektedir.
53 yıldır ülke ekonomimiz ve insanlarımız için değer yaratmak ilkesi doğrultusunda faaliyet gösteren Dumankaya İnşaat, kurulduğu günden itibaren tüm hukuki ve mali yükümlülüklerini titizlikle yerine getirmiş, ülkemizin kalkınması ve insanımızın gelişimi için çalışmış ve çalışmaktadır.

Kurumumuz, süreçle ilgili gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edecektir" 

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında 140'e yakın kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti. Anılan isimler arasında Dumankaya İnşaat'ın Onursal Başkanı Halit Dumankaya, yönetim kurulu üyeleri Uğur Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Semih Serhat Dumankaya da bulunuyor.

kaynak: hürriyet

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1