banner2
banner34

Erdoğan'dan Yunanistan'a sert mesaj: Aklınızı başınıza alın

Erdoğan'dan Yunanistan'a sert mesaj: Aklınızı başınıza alın
banner45

İzmir'in Seferihisar ilçesindeki Doğanbey Atışlı Tatbikat Bölgesi'nde gerçekleştirilen Efes Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü faaliyetleri gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da seçkin gözlemci günü faaliyetlerini takip etti. 

Ege'de Efes-2022 Tatbikatı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan, konuşmasının başında dünyanın en tehlikeli terör örgütleriyle edilen mücadelelerde Türkiye'nin gösterdiği başarının eşi benzeri olduğunu söyledi. 

İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar: 

banner37
''Türkiye terör örgütleriyle ve düzensiz göçle mücadele etme gibi  dünyanın en kritik sınavlarını başarıyla veriyor. Suriye'de herkesin yol açtığı tehdide dikkat çektiği ancak kimsenin sahada cesaretini gösteremediği DAEŞ ile mücadeleyi ilk biz verdik.

Sınırlarımızı 30 kilometre derinliğinde bir koruma hattına alma kararlığını adım adım hayata geçiriyoruz. 

ATİNA İLE EGE ADALARI SORUNU 

Bazı Yunan siyasetçiler; pervasızlıkla gerçeklikten uzak, hukaka aykırı sözlerler gündem olmaya çalışıyor. Adaları silahlandırmaktan vazgeçsinler, şaka yapmıyorum. Uluslararası anlaşmalara uyun. 

''AKLINIZI BAŞINIZA ALIN''

Yunanistan'ın kışkırtmalarını soğukkanlılıkla karşıladık. Ancak bu sabrımız, muhattabımız tarafından yanlış anlaşılıyor. Yunanistan aklını başınıza aldın. Türkiye gerektiğinde hakkını korumaktan geri durmayacaktır''

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1