banner2
banner34

Erdoğan, geri dönecek Suriyeli sayısını açıkladı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şu ana kadar bin kilometrekarelik bir alanı terörden kurtarıldığını söyleyen Erdoğan, "Harekat sonrası 2 milyon Suriyeli'yi güvenli bölgeye yerleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Erdoğan, geri dönecek Suriyeli sayısını açıkladı
banner45
banner47

Son dakika haberi: Erdoğan, harekatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Bugün harekatın 7. günündeyiz. Güvenli Bölge haritasına uygun şekilde harekat devam ediyor. Bu sabah itibariyle 1000 km alanı terör örgütünden kurtardık.

2 MİLYON SURİYELİ DÖNECEK

banner37
Suriye'de son 8 yılda yaşadıklarımız bir terör örgütü ile terör örgütünün tasfiye edilemeyeceğini göstermiştir. Barış Pınarı Harekatımızın 2 önemli amacı vardır. İlki, Suriye'nin kuzeyindeki PKK/YPG kaynaklı terör kaynağını ortadan kaldırmaktır. 2. amacı Suriyeli kardeşlerimizin geriye dönüşü için ortam sağlamaktır. Kısa zamanda Münbiç'ten Irak sınırımıza kadar olan bölgeyi güvenli hale getirip, ilk etapta 1 milyon daha sonra 2 milyon Suriyeli sığınmacının evlerine kendi tercihleriyle dönmelerini temin edeceğiz.

"KARDEŞLİĞİMİZİN EN ÖNEMLİ GÖSTERGESİ"

Türkiye'nin teröre karşı verdiği beka mücadelesinden siz kardeşlerimizden dayanışma bekliyoruz. Her bir Türk kardeşimizin kalbinin bizimle çarptığını çok iyi biliyorum. FETÖ ile mücadelede ülkemize verdiğiniz desteği sürdürmenizi istirham ediyoruz. Milli davalarımızda birbirimizin yanında durmak bizim kardeşliğimizin en önemli göstergesidir. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuştuğu anlardan bir kare

KARABAĞ SORUNU

Yukarı Karabağ sorununun en kısa sürede barışçıl yollarla ve Azerbaycan'ın toprak bütünlüğü esasında çözülmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

6 devlet tek millet olmayı arzu ediyorum. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1