banner2
banner34

Erdoğan, Putin ile Astana’da görüşecek

Erdoğan, Putin ile Astana’da görüşecek
banner45

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın yeni bir seyir alması sonrasında gözler  Kazakistan’da gerçekleştirilecek olan konferansa çevrildi. Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı'na katılmak üzere Kazakistan’a giden Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı  Putin ile görüşme yapacak.

PUTİN VE ZELENSKİ YÜZ YÜZE GÖRÜŞECEK Mİ?

banner37
Ukrayna ile Rusya Devlet başkanlarının yüz yüze görüşme yapmasına Moskova’dan yeşil ışık gelmişti. Türkiye arabuluculuğu ile böyle bir buluşmanın yapılabileceği dillendirilirken gözler Astana’dan çıkacak kararlara çevrildi.

ERDOĞAN İLE PUTİN ZİRVESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 12-13 Ekim’de Kazakistan’a yapacağı resmi ziyarette ayrıca Türkiye ve Kazakistan, bu yıl diplomatik ilişkilerinin kuruluşunun 30. yılını kutluyor. Kritik konferansta Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı Akorda'da resmi törenle karşılanacak ve Cumhurbaşkanı Tokayev ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerde bulunacak. Erdoğan ayrıca Rusya Devlet Başkanı  Putin ile yarın baş başa bir toplantı yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 Ekim’de de Asya’da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı 6’ncı Zirvesi’nde devlet ve hükümet başkanlarına hitap edecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2022, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1