banner2
banner34

Flaş Gökçek açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Melih Gökçek'in istifası istendi iddiası ile ilgili soruya, "Şu an yok, olmayacağı anlamına gelmez" diye yanıt verdi.

Flaş Gökçek açıklaması!
banner45

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kuzey Irak'taki referandum bölgemizin bağrına yeni bir hançer saplama girişimidir. Şimdilik belirli ambargolarla devam ediyoruz. Ama akıllarını başlarına almazlarsa artarak devam edecek"dedi.

banner37
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM  Grup Toplantısı'nda konuştu. Tartışmalı referandumla ilgili Erbil yenetimini bir kez daha uyaran Erdoğan, akıllarını başlarına almazlar ise yeni yaptırımların geleceğinin sinyalini verdi. Vatandaşlara altınlarını yastık altından çıkarmaları için çağrı yapan Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle: Kıymetli dava arkadaşımız Abdülkadir Yüksel kardeşimize bir kez daha rabbimden rahmet niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Tüm AK Parti camiamıza baş sağlığı diliyorum.

YENİ DÖNEMDE EN ÖNEMLİ İŞİMİZ...

AK Parti grubu yeni yasama yılında da Meclis'in lokomotifi olmaya devam edecektir. Yeni dönemdeki en önemli işlerden biri de 2019 yılı kasım ayındaki seçimlerle yürürlüğe girecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne yönelik uyum yasalarının çıkarılmasıdır. Grup toplantılarımızın bir kısmına katılarak değerlendirmelerimi sizlerle paylaşacağım. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1