banner2
banner34

İnanılmaz olay: Bütün evi çaldılar!

İnanılmaz olay: Bütün evi çaldılar!
banner45

Hürriyetin Haberine göre Ankara’da biri avukat iki arkadaş hobi amaçlı ahşap bir ev satın aldı. 27 Mayıs günü parasını ödeyerek aldıkları evi, kiraladıkları arsaya yerleştirdi. 1 Haziran gündüz vakti ise ahşap ev çalındı. Evi taşıyan vincin operatörünü bulan ikili, polise başvurdu. Polis, olayla ilgisi olan çok sayıda kişinin ifadesini şüpheli sıfatı ile aldı. Ahşap ev, bir köyde konulduğu yerden aynı vince yüklenerek eski yerine getirilmek üzere yola çıkarıldı. Ancak ev, yarı yolda, vinçten düştü ve parçalandı. Savcılık olayla ilgili soruşturma açtı.

Turizm sektöründe faaliyet gösteren E. Ö. ve avukat arkadaşı V. K., hobi amaçlı ahşap bir ev almaya karar verdi. E. Ö., Ş. C. İsimli bir kişiye ait evi 7500 liraya satın aldı. Ahşap ev 27 Mayıs günü teslim alındı.

3 SAAT İÇİNDE ÇALINDI 
Ahşap ev Akyurt ilçesine bağlı Saracalar Mahallesindeki arsaya yerleştirildi. E. Ö.’nün ifadesine göre ahşap ev en son 1 Haziran günü saat 14.00 gibi yerinde duruyordu. Ancak, aynı gün saat 17.00 gibi evin yerinde olmadığı görüldü. Çevreden yapılan kısa bir araştırma sonrası, evi, L. K. isimli bir vinç operatörü tarafından yüklenerek götürüldüğü anlaşıldı.

İnanılmaz olay: Bütün evi çaldılar
 


AYNI VİNÇLE GETİRİLDİ
banner37
Ulaşılan L. K. ise ifadesinde, kendisinin yalnızca taşıma işini yaptığını söyledi. L. K.’nın verdiği bilgi sonrası polis ekipleri ve evin sahipleri, belirlenen köye gitti. Ev, konulduğu yerden yeniden vince yüklendi.
İnanılmaz olay: Bütün evi çaldılar
 


AHŞAP EV VİNÇTEN DÜŞTÜ
Avukat V. K. ve E. Ö., yeniden evlerine kavuşmanın sevincini yaşarken ev, yüklü olduğu vinçten düştü ve parçalandı. Ahşap ev, kırık hali ile arsaya yerleştirildi. Savcılık olay ile ilgili soruşturma başlattı.
İnanılmaz olay: Bütün evi çaldılar
 
Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1