banner2
banner34

İnce: Erdoğan'ın duruşunu destekliyorum

İnce: Erdoğan'ın duruşunu destekliyorum
banner45

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, haziran ayında yapılacak seçimlerdeki cumhurbaşkanı adayını belirleyemeyen 6'lı masaya sert ifadelerle yüklendi. 6 partiden farklı seslerin çıktığına dikkat çeken Muharrem İnce, "6 benzemez var. Ortada bir aday yok, bir duruş yok, bir ilke yok” diye konuştu. Türkiye'de başörtüsü sorununun kalktığını söyleyen İnce, konuyu yeniden gündeme getiren CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mavi Vatan ve savunma sanayinin yerli ve millileştirilmesindeki duruşunu desteklediğini de belirtti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Edirne Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, partisinin Edirne İl Başkanlığınca düzenlenen 'Gençlerle Buluşma' programına katıldı. Gençlerin sorularını yanıtlayan İnce, henüz adayını açıklamayan 6’lı masayı eleştirdi. İnce şöyle konuştu:

"3 AYDA LEKELENİYORSA ZATEN LEKELİ ADAY BULMUŞSUNDUR"

"Cumhurbaşkanı olacak kişi çıkar ben adayım der. Şu ana kadar Muharrem İnce'den başka böyle bir aday çıkmadı. Çıkaracakları adayın adı kirlenmiyor gibi şeyler de ucuz numara. 20 yıldır Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adı kirlenmiyor da, şimdi onlar çıkarınca mı kirleniyor. Aday erken açıklanırsa lekelenirmiş. Yahu Erdoğan 20 yıldır ortada lekelenmiyor. Eğer 3 ayda lekeleniyorsa sen de zaten lekeli bir aday bulmuşsun demektir. Muharrem İnce çıktı, 51 günde lekelendi mi, Hayır. Birisi çıkıyor diyor ki Ergenekon ve Balyoz'u yeniden açacağız diyor. Öbürü diyor ki, açmayacağız. Biri diyor ki İstanbul Sözleşmesi'ni imzalayacağız. Öbürü diyor ki imzalamayacağız. Biri Libya tezkeresine evet diyor, diğeri hayır diyor. Biri Cemevleri’nin hukuki statüsünü tanıyor, diğeri tanımıyor. 6 benzemez var. Ortada bir aday yok, bir duruş yok, bir ilke yok."

banner37

"TÜRKİYE'NİN BAŞÖRTÜSÜYLE İLGİLİ SORUNU YOKTU"

Seçimlerde bir sandığın daha gelebileceğine değinen İnce, "Bir sandık daha gelebilir, bu da ne sandığı olabilir referandum. Başörtüsü ile ilgili anayasa gelebilir. Peki, Türkiye’nin başörtüsü ile ilgili bir sorunu var mıydı, yoktu. Bu sorun kendiliğinden çözülmüştü. Kim yeniden başlattı, Kılıçdaroğlu. Bakın ilk sözümü söylüyorum. Eğer beni cumhurbaşkanı seçerseniz, Memleket Parti’sini iktidar yaparsanız, bir tane sığınmacı bırakmayacağız hepsini göndereceğiz” diye konuştu.

"ERDOĞAN'IN DURUŞUNU DESTEKLİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duruşunu desteklediğini vurgulayan İnce, “Erdoğan'ın 'Mavi Vatan'daki duruşunu destekliyorum. Azerbaycan'a yardım etmesini destekliyorum. Türkiye'nin İHA'larda, SİHA'larda atılım yapmasını destekliyorum. Diğer muhalefet gibi değilim ben. Doğruya doğru, yanlışa yanlış derim” ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2022, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1