banner2
banner34

İstanbul'da feci yangın! Yan fabrikalara da sıçradı…

İSTANBUL Esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, zaman zaman patlamalarında duyulduğu yangında can kaybının olmadığını söyledi. İBB yangına İstanbul'un 16 bölgesinden 98 araç ve 180'den fazla personelle müdahale edildiğini duyurdu. İstanbul Valiliği de yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

İstanbul'da feci yangın! Yan fabrikalara da sıçradı…
banner45

İstanbul Esenyurt'ta bulunan Kıraç Evren Oto Sanayi Sitesi bulunan bir palet fabrikasında bu sabah erken saatlerde yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Çok sayıda itfaiye ekibi şu an yangına müdahale ediyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ: KONTROL ALTINA ALINDI

İstanbul Valiliği, Esenyurt'ta bu sabah başlayan yangınla ilgili açıklama yaptı. Valilik açıklamasında "Esenyurt ilçemizde meydana gelen üç fabrikayı etkileyen yangın İ.B.B İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınmış olup, herhangi bir ölü ya da yaralı bulunmamaktadır." denildi.

BELEDİYE BAŞKANI ALATEPE: CAN KAYBI YOK

banner37
Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe yangınla ilgili yaptığı ilk açıklamayı yaptı. Alatepe, "Çıkış sebebiyle ilgili bir bilgi yok. Ancak can kaybı yok, sevindirici tarafı bu. Ekiplerimiz müdahale ediyor.  

Yandaki iş merkezlerine de sıçramış şu anda. En net bilgiyi 20-25 dakika içerisinde olur. Ama can kaybı olmadığını biliyoruz.  Yangının çıkış noktası palet fabrikası. Palet olduğu için de yangının yayılması hızlanmış. 20 dakika içinde ayrıntılar netleşecek.

Şansımıza çok yoğun bir rüzgar yok. Bugün kısmi bir rüzgar var. Yüksek duman, yüksek alev olmasının nedeni kuru, çam ağaçlarından yapılan paletlerin olmasından kaynaklanıyor. Kimyasal bir şey yok. Küçük bir tekstil fabrikası var ve küçük bir iş merkezi var." dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 07:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1