banner2
banner34

İzmir'de dehşet: Rehin alındı, dövüldü, 51 yerinden bıçaklandı

İzmir'de dehşet: Rehin alındı, dövüldü, 51 yerinden bıçaklandı
banner45

İzmir'in Konak ilçesinde Havva Çevirgen (20), iddiaya göre 4 ay önce birlikte yaşamaya başladığı E.D.'nin bıçaklı saldırısına uğradı.

Rehin alındığı evde dövülüp, vücudunun çeşitli yerlerinden 51 bıçak darbesiyle yaralanan Çevirgen hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra kaçan şüpheli E.D. ise polisin çalışması sonucu yakalandı.

Olay, dün öğlen saatlerinde Lale Mahallesi 2250 sokakta bulunan bir evde meydana geldi.

İddiaya göre Diyarbakır'dan boşanma aşamasındaki eşini terk ederek 4 ay önce İzmir'e gelen Havva Çevirgen, E.D. (21) ile tanıştı. İkili kısa süre sonra imam nikahıyla birlikte yaşamaya başladı.

Dün öğlen saatlerinde E.D. Havva Çevirgen'le birlikte bir arkadaşının evine giderek uyuşturucu madde kullandı. E.D., uyuşturucu maddenin de etkisiyle Havva Çevirgen'e saldırmaya başladı.

Bunun üzerine Çevirgen, evden uzaklaşmak istedi. Ancak Çevirgen'i önce döven E.D., daha sonra bıçakla rehin alarak evden gitmesini engelledi.

YARDIM ÇIĞLIKLARINI DUYAN KOMŞULARI POLİSE HABER VERDİ
 

Misafirliğe gittiği evde birlikte yaşadığı kişinin saldırısına uğrayan Çevirgen'in yardım çığlıklarını duyan komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

banner37
Bu sırada E.D., elindeki bıçakla Çevirgen'i yaraladı.

Feci şekilde dövülen ve bıçaklanan Çevirgen, kanlar içerisinde yere yığıldı. Şüpheli E.D. ise olay yerinden kaçtı.

21 yaşındaki E.D. Buca ilçesinde yakalandı.

51 BIÇAK KESİĞİ SAPTANDI

Kısa süre sonra adrese polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Çevirgen, ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan kontrolde vücudunda 51 bıçak darbesi bulunduğu belirlenen Çevirgen, hayati tehlikesi nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı.

ÇOK SAYIDA SUÇTAN KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri olay yerinden suç aleti ile birlikte kaçan E.D.'nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

E.D.'nin Buca ilçesine bağlı Çaldıran Mahallesi'ndeki bir adreste gizlendiği bilgisine ulaşıldı.

Eve yapılan baskınla suç aleti bıçakla birlikte yakalanan E.D., sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Burada yapılan kontrollerde şüpheli E.D.'nin cinsel saldırı, gasp, kasten adam öldürmeye teşebbüs gibi suçlardan kaydı olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1