banner2
banner34

Kavga kızışıyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözleri nedeniyle kendisine ‘siyasi sapık’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “O zata soruyorum,

Kavga kızışıyor
banner45

SEN SUS İKİ DAKİKA

“SİYASETİN doğasında eleştiri vardır, bir şey konuşuruz. İktidar kanadı, başbakan, bakan eleştirir, cevabını veririz. Anlamakta zorluk çektiğimiz konu şu: Neden Cumhurbaşkanı tartışmaların odağı haline geliyor? Her şeye maydanoz oluyor. Sen sus iki dakika. Senin görevin toplumda huzuru sağlamak. Cumhurbaşkanlarından beklenen sağduyulu mesajlar. O diyor ki ‘Bana cevap ver.’ Sen kimsin sana cevap vereceğim? Muhatabımız değil o.

BUNUN ADI CİNSEL SAPIKLIK

Yaptığım eleştiriye karşı ‘sapık’ sözcüğünü kullanıyor. O zata soruyorum, ‘Dolmabahçe’de oturup Kadıköy’den gelen vapurlardaki kadınlara, kızlara bakıyorum’ demek nedir? ‘Onları dikizliyorum’ demek sapıklık değil mi? Bunun adı cinsel sapıklıktır. Söyleyen, bizzat itirafı yapan Erdoğan. Siyasi sapıklık, parlamentonun önüne çıkıp yemin ettikten sonra o yeminini tutmayıp namusunu ve şerefini çöp sepetine atmaktır. Bunun adı siyasi sapıklık değil de nedir? Yeri gelince ‘Kadınları yüceltiyorum’ diyor. Sen değil miydin ‘Al ananı da git’ diyen? Sen değil miydin ‘İsrail dölü’ diye bağıran? Kalkmış bize ders veriyor. Sapıklığın adresi, konuyu saptırıyor. Hem cinsel sapıklığın, hem siyasi sapıklığın adresi Recep Tayyip Erdoğan’dır.

 

BİZ ÇOCUKLARIMIZI KORURUZ

banner37
O diktatör bozuntusuna seslenmek istiyorum. Çocuklar tecavüze uğrarken ağzından bir cümle çıktı mı? Nasıl insansın, bu çocukları savunan bir cümle kurmuyorsun? Nasıl bir vicdan var sende? Kalkmışsın bize saldırıyorsun, sen hiçbir şey yapamazsın. Cürmün oturduğun yer kadar, yakacağın yer o kadar. Biz haklıyız, namusluyuz, çocuklarımızı koruruz. Çocuklarımızın yaban ellere teslim edilmesine karşıyız. İlköğretimde ve ortaöğretimde yurt açma yetkisi Milli Eğitim Bakanlığı’nındır. Hiçbir derneğin yurt açma yetkisi yoktur. Bu vakıflar bu dernekler bu yurtları nasıl açtılar? Milli Eğitim Bakanlığı, ilköğretim ve ortaöğretimde bir yurt açtı mı? 5 öğrencinin kalacağı yurt bile açamadı. Parlamentodaki kadınlarına da sesleniyorum. Sizin bakanlarınız Ensar’ın önünde yatarken, onları savunurken siz hiç o çocukları, ailelerini, çektikleri acıları düşündünüz mü? Sorumluluk üstlenmesi gereken kişiler sorumluluk üstlenmiyor, sorumluluk CHP’deymiş, şu akla, mantığa bak.

 

DAVA AÇMASINI BEKLİYORUM

Bakan dedi ki ‘Mahkemeye vereceğim.’ Davayı açınız ki mahkemeye o pislikleri getirelim. Bir çağrım daha diktatör bozuntusuna, dava açmasını bekliyorum. Dava açmalı ki, namus ve şerefin ne anlama geldiğini ona mahkemede öğreteceğim.”

 

BAKANA: TECAVÜZE UĞRAYAN ÇOCUKLARI KORUMAN GEREK

BEN, Bakan hakkında ‘birilerinin önüne yatıyor’ demişim. Deyimler sözlüğüne bakın (Sözlükten okuyarak); ‘Bir kimsenin önüne boylu boyunca uzanmak. Bir kişi veya kurumu korumak amacıyla elindeki imkânlarını kullanmak.’ Bunu cinsel bir alana çekmek, onların kafalarının arkasında neyi düşündüğünü gösteriyor. Bir daha söylüyorum Ensar Vakfı’nın önüne yatıyorsun. Çocuklar tecavüze uğruyor, çocukları koruyacağın yerde vakfı koruyorsun. Benim görevim o çocukları korumaktır. Ensar Vakfı’na ve KAİMDER’e o yurtları kim açtı? Kim görmezden geldi? Bu yurtlar yasal mı? Yasadışı. Vali, kaymakam, emniyet müdürü, bakan, başbakan nerede? Bunları dillendiriyoruz, kıyamet kopuyor. Sadece aileden sorumlu bu bakan değil, Milli Eğitim Bakanı da Ensar’ın önünde yatmış vaziyette.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 07:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1