banner2
banner34

Oğuzhan Uğur’dan Bahçeli’ye: Hep beraber çalışıyoruz

Oğuzhan Uğur’dan Bahçeli’ye: Hep beraber çalışıyoruz
banner45

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremde yaşanan yıkımlara ilişkin partisinin grup toplantısında konuşma yapan Devlet Bahçeli, AHBAP ve Babala TV'yi hedef aldı. Baraj patladı provokasyonuna sert sözlerle yüklenen Bahçeli isim vermeden Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent'e "Devletin yapamadığı, yatıştıramadığı ve yetişemediği ne vardır da Ahbapçılar ve Babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır " ifadelerini kullanarak sert sözlerle yüklendi. Açıklamaların ardından Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'dan cevap gecikmedi. 

banner37
Bahçeli'nin açıklamalarına cevap veren Haluk Levent'in ardından konunun bir diğer muhattabı olan Oğuzhan Uğur'da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak 'hep birlikte çalışıyoruz' mesajı verdi. 

Uğur yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Devletimizin yetkili kurumları ile koordineli çalışıyoruz. Ayrıca bir çok MHP li ve ülkücü arkadaşımız da bize büyük destek vermişlerdir. Sn. Bahçeli'ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız. Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1