banner2
banner34

TSK teröre darbe üstüne darbe vurdu

TSK teröre darbe üstüne darbe vurdu
banner45

TSK, İstanbul’un kalbine kanlı saldırı gerçekleştirerek masum insanları katleden PKK/YPG’nin inlerini başına yıktı. Peki bu operasyonla kime ne mesaj verildi? Emekli Hava Korgeneral Erdoğan Karakuş, Türkiye’nin aslında Büyük Ortadoğu Projesi ile savaştığının altını çizerek "Bence harekat devam edecektir" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, (TSK) eli kanlı terör örgütleri PKK/YPG’nin kalbine operasyon düzenledi. Terör örgütü PKK/YPG’nin İstanbul’un göbeği İstiklal Caddesinde masum insanlara yönelik bombalı saldırılarına çok sert karşılık veren TSK, 89 noktayı yerle bir etti. ABD’nin silah ve eğitim desteği verdiği PKK/YPG’ye 70 civarından savaş uçağı, 4 tanker uçak, 20 SİHA/İHA ile hava harekatı yapıldı. Türkiye bu operasyonla kime ne mesaj verdi, kara operasyonu yapılacak mı? Emekli Hava Korgeneral Erdoğan Karakuş, Türkiye’nin aslında Büyük Ortadoğu Projesi ile savaştığına dikkat çekerek "Hava haerketı davam edecek. Bu projenin önüne geçilirse PKK/YPG kalmaz" dedi.  

TÜRKİYE’NİN GERİ ADIM ATMAYACAĞINI GÖRDÜLER 

banner37
Erdoğan Karakuş, “Türkiye terörle mücadelede İHA/SİHA’lar sayesinde alınan bilgilerle hedefleri rahat vurabiliyor” dedi. Kara operasyonunu ise durum ve şartların belirleyeceğini belirten Karakuş, şunları söyledi: “Bana göre hava harekatı devam edecek. Kara harekatı ile acele etmeye gerek yok. Irak’ta ve belirli ölçüde Suriye’de kara harekatı yapılıyor zaten.” 

HEDEFLERİ TÜRK MİLLETİ 

“Türkiye’nin bir geri adım atma ihtimali olmadığını gördüler” diyen Karakuş, “Bu Büyük Ortadoğu Projesidir. Tarihi bir olaydır. Yahudiler 2.500 yıl önceden beri Fırat ve Dicle nehirlerinin olduğu bölgeyi istiyorlar. Bunu böyle bilmek lazım. Türkiye, Büyük Orta Doğu Projesinin ortadan kaldıracak güce gelmesi gerekir. Anadolu 10 bin yıldır Türklerindir. En büyük çatışma buradan geliyor. Sadece Türkiye değil Türk milleti de hedeftir. Orta Doğu Projesi ortadan kalkarsa PKK/YPG diye bir şey kalmaz” dedi. 

Destekçilerinin ABD olduğunun altını çizen Karakuş, şunları söyledi: “Bu olay tarihtir, Türk milleti hedefdir. Türkiye ve Türk milleti 10 bin yıldır buraların sahibidir. Acaba Orta Doğu Projesi ile zarar verebilir miyiz, diyorlar." 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1