banner2
banner34

Türkiye'de Emniyet, 3 terörist için teyakkuzda!

Terör örgütü DAEŞ üyesi oldukları ve sansasyonel eylem planladıkları iddia edilen 3 teröristin

Türkiye'de Emniyet, 3 terörist için teyakkuzda!
banner45

Terör örgütü DAEŞ üyesi oldukları ve sansasyonel eylem  planladıkları iddia edilen 3 teröristin yakalanması için tüm il emniyet  müdürlükleri harekete geçti.

AA muhabirinin emniyet kaynaklarından aldığı bilgiye göre, emniyet ve  istihbarat birimleri, DAEŞ üyesi 3 teröristin sansasyonel bir eylem için kısa  süre önce harekete geçtiğini tespit etti.

banner37
Eylem gerçekleştirmek üzere talimat aldıkları ileri sürülen 3  teröristin DAEŞ'e bağlı etkin bir hücre içerisinde oldukları belirtiliyor.

Yakalanmamak için sahte kimlik kullanan ve fotoğrafları basınla  paylaşılan teröristlerin Hacı Ali Durmaz, Yunus Durmaz ve Savaş Yıldız oldukları  bildirildi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2016, 15:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Türkiye Cumhuriyeti
Türkiye Cumhuriyeti - 5 yıl Önce

facebook'tan hacı ali durmaz yazın facebooku bile apaçık kullanıyor bunlar bakın ortak arkadaşlarına biri pkk atkisiyla bir diğeri renkleri profil resmine işlemiş birisi dağda elinde silahiyla poz vermiş.akillilik yapıp da aksaray da yaşıyor yazmış hatta üniversite mezunu ama kot pantolonla çıplak ayagiyla fotoğraf çekiliyor ! uyanin uyanık bunlar kartlar açık oynuyor azıcık şu milleti düşünüyorsanız bunun gibi tüm profilleri şikayet edin Aksaray'da yasadigini görüp es geçmeyin derim ;!

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1