banner2
banner34

160 kilodan 82 kiloya indi

27 yaşındaki Semih Omrak, diyetisyen yardımıyla 15 ayda 160 kilodan, 82 kiloya düştü.

160 kilodan 82 kiloya indi
banner45

Bankacı Semih Omrak, aşırıkilolarından rahatsız olunca zayıflamaya karar verdi. Bunun üzerine diyetisyen Büşra Kavukçu’ya başvurdu. Omrak, diyetisyeninin kendisine verdiği beslenme programını harfiyen uygulayıp, 15 ayda 82 kiloya düştü.

banner37
Yeni halinden memnun olduğunu ve bir daha kilo almak istemediği söyleyen Semih Omrak, "Yolda yürürken arkadaşlarım ben oluğuma inanmıyor. Hala ikna olmayanlar var. Çevremdeki insanlar çok şaşırıyor. Bazen ben bile kendime şaşırıyorum. Kendimi deri değiştirmiş gibi hissediyorum. Hayata bakış açım değişti ve daha mutluyum. Fazla kilolu kişilere de tavsiyem şudur. Yeniden doğmak istiyorlarsa mutlaka sağlıklı beslenmeleri lazım. Çünkü muhteşem bir özgüven geliyor insana" dedi.

’BESLENMESİNİ DÜZENE SOKTUK’

Diyetisyen Büşra Kavukçu’da Semih Omrak’ın kendisine müracaat ettiğinde 160 kiloda olduğunu belirterek, "Büyük bir başarı gösterdi. Yaklaşık 1.5 yılda büyük değişim yaşadı. Şimdi bu kilosunu korumak için çalışacak. Kendisine yiyecekleri azaltmak yerine normal beslenmesini düzene soktuk. Sadece gereksiz olan besinleri diyetlistesinden kaldırdık" diye konuştu.

KAYNAKDHA
Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1