banner2
banner34

Dünya dışı böcek

Avutralya'daki geniş ormanlık alanda yaşayan yerlilerin, son dönemlerde denk geldikleri ve ilgi gösterip beslemeye başladıkları bu acayip canlı türünün, dünyalı olmadığı tespit edildi

Dünya dışı böcek
banner45
banner46

Bilim adamları, dünyanın bilinen hiçbir bölgesinde varlığı görülmemiş olan ve bu güne kadar Avustralya ormanlarında da hiç görülmemiş olan bu canlı türünün üzerinde yaptıkları derinlemesine incelemelerde, bütün dünyayı şaşkına çevirecek bir gerçekle karşılaştılar. İncelemeler sonucunda meydana çıkan gerçeğe göre, bu canlının temel yaşam formu dünyamızın temel yaşam formuna uymuyor. Dünya üzerindeki yaşam karbon temelli bir yaşam iken, bu canlının silikon temelli bir biyolojik yapısı olduğu tespit edildi. Bölge halkının ifadelerine göre en çok havucu seven dünya dışı bu canlı, diğer canlı türlerinin hiçbiri tarafından yenilmiyor. Diğer canlıların hiçbirinin avı olmuyor ve ormandaki diğer bütün canlı türleri, onu yok sayıyor. 

Sidney Üniversitesi Biyoloji Bölümü profesörlerinden John Bergman, yaptığı yazılı açıklama ile şu bilgileri verdi: 

banner37

"Bu canlının bu dünyadan olmadığını, elimizdeki bilimsel veriler ışığında, kesinlik derecesinde söyleyebiliriz. Maalesef, ben de dahil, bu güne kadar sayısız bilim adamı, dünya dışında hayat olabileceği ve dünya dışı zeki varlıkların dünyamıza gelebileceği ihtimalini yok sayarak çok büyük hata ettik. İncelemelerimiz, bu canlı türünün dünya dışı zeki bir varlık olmadığını ve dünya dışı başka zeki varlıklar tarafından gizlice Avustralya'nın doğal yaşamı içine dahil edildiğini gösteriyor. Anlayabildiğimiz kadarı ile birileri, kendilerini gizleyerek dünyamızın en ince sırlarını bile araştırıyor ve yetmiyor, belki de kendi dünyaları ile bizim dünyamızın biyolojik varlıkları arasında melez canlılar üretmeye çalışıyor. Bir bilim adamı olarak meydana çıkan bu gerçek karşısında sarsıldığımı ifade etmeye mecburum. Karşılaştığımız bu durum, dünya tarihinin ve bilim kitaplarının sil baştan yazılmasını zorunlu kılabilir. Bu güne kadar bilimsel olarak açıklanamayan pek çok şeyin açıklanmasını sağlayabilir ve komplo teorisi olarak görülen pek çok iddianın bilimsel gerçek olarak kabul edilmesini zorunlu kılabilir. Benim şu an için halka açıklayabileceklerim bunlarla sınırlı. Hiç şüphesiz bu konunun ulusal güvenlik ile hatta dünya insanlığının güvenliği ile alakalı olduğu meydanda. Aklıma çok kötü şeyler geliyor ama konumum gereği açıklama yapamıyorum." 

Söz konusu canlı türü yaklaşık 16 cm boyunda ve 300 gram ağırlığında. İlk bakışta sindirim sistemi normal görünen bu canlının yediklerini çıkartacak bir doğal sistemi olmadığı ve hiçbir zaman dışkılamadığı gerçeğini duyanların şaşkınlıkları daha da artıyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 07:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1