banner2
banner34

Koronavirüse yakalanan Ömer Döngeloğlu vefat etti

Alınan son dakika bilgisine göre Başakşehir’de hastanede yeni tip koronavirüs tedavisi gören, Kanal 7 ekranlarının sevilen yüzü İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu vefat etti. Döngeloğlu'nun cenazesi yakınları tarafından alınarak mezarlığa götürüldü. Ömer Döngeloğlu'nun cenazesi ikindi namazının ardından Edirnekapı Mezarlığına defnedilecek.

Koronavirüse yakalanan Ömer Döngeloğlu vefat etti
banner45

Geçtiğimiz günlerde Kanal 7 ekranlarının sevilen yüzü ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu'nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Başakşehir Hastanesi'nde tedavi altında olduğu duyurulmuştu.

Bu sabah alınan son dakika bilgisine göre Başakşehir’de hastanede yeni tip korona virüs tedavisi gören İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu vefat etti. 

CENAZEYİ AİLESİ ALDI

Ömer Döngeloğlu’nun cenazesini yakınları aldı. Başakşehir Devlet Hastanesi'nin morgundan Döngeloğlu'nun cenazesi ailesi ve yakınları tarafından alınarak mezarlığa götürüldü.

Ömer Döngeloğlu'nun cenazesi ikindi namazının ardından Edirnekapı Mezarlığına defnedilecek.

banner37
ÖMER DÖNGELOĞLU KİMDİR?

Ömer Döngeloğlu 1968'de Tokat'ın Zile ilçesinde doğdu. İlkokulu Zile Altunyurt İlkokulu’nda, orta eğitimini Zile İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 

1986–1996 yılları arasında memleketi Tokat'ta İmam-Hatiplik yaptı. Kamuda uzun yıllar çeşitli idari görevlerde çalıştı. İslam tarihi ve Siyer-i Nebi üzerine yıllarca araştırma, inceleme, okuma ve gezilerde bulundu.

KANAL 7'DEN TAZİYE MESAJI

Uzun yıllar Kanal 7 ekranlarında yaptığı etkileyici programlarla izleyicinin sevgisini kazanan ve bir süredir hastanede Korona virüs tedavisi gören Muhterem Hocamız İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu’nun vefatıyla derin bir üzüntü yaşamaktayız.

Merhum hocamıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz... 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1