banner2
banner34

Tinder İçin Yaşını Küçültmek İstiyor

Hollanda’da yaşayan 69 yaşındaki Emile Ratelband isimli bir adam, yaşının kanunen 49 olarak değiştirilmesini istiyor. Ratelband’ın talebini yerel makamlara ilettiği ancak talebin reddedildiği belirtiliyor.

Tinder İçin Yaşını Küçültmek İstiyor
banner45

 

Girişimci ve kişisel gelişim gurusu olan Hollandalı adam, 11 Mart 1949 doğumlu olduğunu ancak kendisini 20 yaş daha genç hissettiğini söylüyor. Ratelband bu nedenle doğum tarihini 11 Mart 1969 olarak değiştirmek istediğini belirtiyor.

Doktorların da kendisine biyolojik yaşının 45 olduğunu söylediği iddiasında bulunan Ratelband, "Trans bireyler resmi olarak cinsiyetlerini değiştirebiliyorsa, benim de yeni bir doğum tarihi seçmeme izin verilmesi gerekiyor." dedi.

banner37
Yerel makamların yaş değiştirme talebini reddetmesi üzerine Ratelband, şimdilerde bu konuda bir dava açmaya hazırlanıyor.

Yaptırdığı Check-Up’ta biyolojik yaşının 45 çıktığını belirten Ratelband, "69 olduğumda, kısıtlandım. Eğer 49 yaşında olsam, yeni bir ev alabilir ve farklı bir araba kullanabilirim. Daha fazla işle meşgul olabilirim. Tinder'da gezindiğimde ve 69 yaşında olduğumu söylediğimde kimseden yanıt alamıyorum." diye konuştu.

Ratelband'in davasının, Hollanda'nın Gelderland eyaletindeki Arnhmen kentindeki mahkemede görüleceği söyleniyor.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2018, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1