banner2
banner34

Melekler de işten çıkarılır!

Model olarak kariyer yapmak isteyen bütün genç kızların hayallerini süsleyen Victoria's Secret podyumu, uzaktan bakıldığında sanıldığı gibi bir cennet değil. Öncelikle o defile için seçilmek mucizenin diğer adı.. Seçildikten sonra defileye hazırlanmak ise kelimenin tam anlamıyla askeri bir disiplin gerektiriyor. Ama bu kadar da değil. Bu defileye birkaç kez çıkan hiçbir modelin geleceği garantide değil. Çünkü firma, zamanı geldiğinde, altından kanatlar taktığı modellerle bile yolunu ayırabiliyor.Hem de ilginç yöntemlerle. Yani bir başka deyişle "melekler de işten çıkarılabiliyor."

Melekler de işten çıkarılır!
banner45

"O nasıl oluyor?" derseniz, işte böyle. Bir zamanlar adı Victoria's Secret ile özdeşleşen birçok model, sözleşmesi yenilenmediği için kendine başka podyumlar aramak zorunda kaldı. Ebette aralarında kendi isteğiyle ayrılan bazı istisnalar da var.

banner37
Firma ile sözleşmesi yenilenmediğinde büyük olay olan modellerden biri Miranda Kerr. Önceleri firmanın yöneticileri Kerr ile yollarını ayırdıklarını çeşitli şekillerde yalanladılar. Kerr'in uluslararası sözleşmelerinin onu kendilerinden uzaklaştırdığını ileri sürdüler.

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2017, 07:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1