banner2
banner34

Sevgilisini Öldüren YouTuber'ın Cezası Belli Oldu

Sevgilisini Öldüren YouTuber'ın Cezası Belli Oldu
banner45

Youtuber’lar izlenme kaygısıyla artık ne yapacaklarını şaşırmış durumda. Youtubeplatformunda çektiği videoların milyonlar tarafından izlenmesiyle özel içerik üreticilerin reklam vitrini haline gelen Youtuber’lar reklam paylarının hatırı sayılır gelir sağlamasıyla genç yaşta zengin olabiliyorlar. Bu durum birçok gence umut aşılarken, izlenme için her şeyi yapan bir grup ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde kafasını çimento dolu bir fırına sokan İngiliz Youtuber’ın haberini sizlerle paylaşmıştık. O genç ölümden kurtulmuştu ancak Perez’in videosunda ölüm kendini gösterdi.

banner37
perez ruiz

Genç Youtuber Monalisa Perez, geçtiğimiz aylarda izlenme uğruna akıl almaz bir işe imza attı. Perez ve sevgilisinin hesabı tutmadı ve işler ters gitti. Yapılan hatanın bedeli iki hayata mal oldu. Perez ve sevgilisi Pedro Ruiz çekecekleri videoyu en tehlikeli icraatları olarak tanıtmıştı. Videoda Perez, göğsüne 4 cm kalınlığında bir kitap koyan sevgilisine 0.50 kalibrelik Desert Eagle ile bir el ateş etti. Beklendiği gibi kitap genci kurşundan koruyamadı ve Ruiz hayatını kaybetti.

Ruiz’in ölümü sonrası konu mahkemeye taşındı ve Monalisa Perez ikinci dereceden adam öldürmekten suçlu bulundu. Genç kız 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Söz konusu videoyu çekmeden önce de Perez Twitter üzerinden bu videoyu çekme fikrinin Pedro’ya ait olduğunu söylemişti.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1