banner2
banner34

Melek yüzlü katil dadı 25 yıl sonra görüntülendi!

Melek yüzlü katil dadı 25 yıl sonra görüntülendi!
banner45

Tüm dünyada melek yüzlü katil dadı olarak tanınan Louise Woodward, sekiz aylık bebek Matthew Eappen'i öldürmekle suçlandı. Bebek Eappen'e şiddet uygulayarak ölümüne neden olmakla suçlanan Woodward, 25 yıl sonra görüntülendi. Woodward, spor kıyafetleri ve hareketleri ile dikkat çekici olmayan bir görüntü çiziyor.

Ancak 25 yıl önce Woodward, Amerika'da en canice işlenen çocuk cinayeti davasının baş şüphelisiydi ve dünya onu katil dadı olarak tanıdı. Woodward, doktor çift Sunil ve Deborah Eappen tarafından erkek bebeklerine bakmaları için tutulmuştu. Bir ay sonra, Şubat 1997'de, Woodward bebeğin tepkisiz ve nefes nefese bulduğunu söyleyerek 911'i aradı. Hastaneye kaldırılan bebek, beş gün sonra beyin kanamasından öldü.

banner37
ŞİMDİ EVLİ VE ÇOCUKLU

Woodward çocuğun ölümünden sorumlu baş şüpheli olarak tutuklandı ve cinayetle suçlandı. TV kameraları önünde cinayetten yargılanan Woodward, suçlu bulundu ve müebbet hapis cezası aldı. Temyizden sonra mahkumiyeti kasten adam öldürmeye indirildi. Woodward, daha sonra İngiltere’ye döndü ve hukuk diploması aldı. 2006'da bir işadamı ile tanıştı ve 2013'te evlendi. 2007'de olayın 10. yıldönümü sebebiyle verdiği bir röportajda şunları söyledi: “Ben masumum, yanlış bir şey yapmadım. Hayatımın tadını çıkarmaya hakkım var, mutlu olduğum için özür dilemeyeceğim."

Şu anda 43 yaşında olan Woodward, 2014 yılında anne oldu ve salsa, tango ve balo eğitimi veriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1