banner2
banner34

Terör hedefleri bombardımana tutuluyor...

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zeytin Dalı Harekatında askerlerin şehit düştüğü, terör örgütünün işgali altındaki alanlara top atışı gerçekleştiriyor. Geceden bu yana bölgeden aralıklarla çatışma sesleri duyuluyor. Vurulan noktalardan yükselen dumanlar Kilis'in sınır köylerinden de izlenebiliyor. Harekatta şimdiye kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 932 oldu.

Terör hedefleri bombardımana tutuluyor...
banner45

İŞTE AFRİN'DE YAŞANANLAR

10:13 TSK'dan yapılan açıklamaya göre Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzii olarak kullanılan 5 hedef imha edildi. Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine döndü. Yapılan açıklamada “Zeytin Dalı Harekâtı” kapsamında bölgeden elde edilen bilgilere göre 35 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 932 olmuştur" denildi.

banner37
10:01 Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, CNNTürk ekranında yaptığı açıklamada Zeytin Dalı Harekatı'nda şimdiye kadar 932 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.  

TERÖR HEDEFLERİ VURULUYOR

09:56 Sınırda konuşlu Fırtına obüsleri, Kilis-Hatay hudut hattındaki Darmık Dağı bölgesinde tespit edilen terör örgütü PYD/PKK'ya ait hedefleri, Fırtına obüsleriyle yoğun olarak ateş altına aldı. Bombalanan alanlardaki terör hedefleri tam isabetle vuruldu. Geceden bu yana bölgeden aralıklarla çatışma seslerinin de duyulduğu bölgeden yükselen dumanlar, Kilis'in sınır köylerinden de izlenebiliyor. Bu arada bölge, askeri araç gereç ve personelle takviye ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2018, 07:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1