banner2
banner34

Ukraynalı genç kadın, Flört uygulamasıyla Rus askerlerini kandırdı

Ukraynalı genç kadın, Flört uygulamasıyla Rus askerlerini kandırdı
banner45

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 8. aya girilirken Rusya ordusuyla elle tutulur bir kazanım elde edemedi. Bu yüzden Ukrayna'nın doğusunda bulunan 4 bölgede sahte referandum düzenlendi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, sahte referandumdan 'Rusya'ya katılım' çıktığı bahanesiyle ilhak açıkladı. Ukrayna ordusu, ilhak edilen Herson, Zaporijya, Donetsk ve Luhansk'ta ilerlemelerini sürdürürken sivillerden de orduya yardım geldi. 18 yaşındaki Lisa isimli bir kadın, Rus işgali nedeniyle Herson'dan kaçmak zorunda kalmasının ardından Rus askerlerini flört uygulamasıyla tuzağa düşürdü.

Dailymail'in haberine göre Lisa, bir flört uygulamasında sahte bir profil oluşturdu ve askerlerden hoşlanan Rus bir kadın olduğunu yazdı. Lisa, bu uygulama sayesinde Rus askerlerini kandırdı ve konum bilgilerine ve silah fotoğraflarına ulaştı. Lisa, bu sayede de Rus askerlerini ifşa etti.

banner37
Lisa, bu yönetimle Rus askerlerini ifşa etme fikrini ise TikTok'ta bir Rus askeriyle arkadaş olup, nerede görev yaptığını öğrenince Ukrayna ordusuna bilgi aktaran bir kadından aldı.

Lisa, ise bu bilgileri askerlerin yerlerini belirlemek için internet verilerini kullanan Slidstvo.info'dan araştırmacı gazetecilere aktardı.Lisa, "Hepsi suçlu çünkü başka bir ülkenin sınırını silahlarla geçtiler. Ukrayna’ya çalmaya, öldürmeye geldiler” dedi.

Bir Rus askeri de Lisa'yı etkilemek için havalimanından yola çıkan Rus uçaklarının videolarını gönderdi. 19 yaşındaki Rus asker Nikolai Izmailov, Lisa'ya atığı mesajda da “Roketleri düşürmek ve Ukraynalıları öldürmek için bir baskın düzenliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1