banner2
banner34

Hocanın’dan İletişim Fakültesi mezunu Samet Yıldız’a teşekkür plaketi

Hocanın’dan İletişim Fakültesi mezunu Samet Yıldız’a teşekkür plaketi
banner45

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın; İletişim Fakültesi, Sinema ve Televizyon Bölümü 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezunu Samet Yıldız’a, üniversitenin tanıtımına yönelik katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdiminde bulundu. Plaket takdimi, 22 Mart 2021 Pazartesi günü, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’ın makamında gerçekleşti. Takdime, DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Demirel, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Aktuğlu ile Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz İşçioğlu da katıldı.

Samet Yıldız, Viola Balasanova ile birlikte DAÜ TV tarafından hazırlanan hazırlanan ve www.emu.edu.tr adresinde yer alan DAÜ 23. Oryantasyon Günleri videosunda yer almıştı. Video oldukça beğeni toplamıştı. Diğer yandan, Instagram’da 12,300’ün üzerinde ve Youtube’da 4,500’ün üzerinde takipçisi bulunan Samet Yıldız, sosyal medya hesapları üzerinden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) yaşama ilişkin içerik üretiyor. Samet Yıldız’ın aynı zamanda DAÜ’deki eğitim-öğretim ortamı ve kampüs yaşamıyla ilgili de videoları bulunuyor.

banner37
Samet Yıldız’ın sosyal medya hesaplarına Instagram’da “@sametyildizz” ve Youtube’da “Samet Yıldız” başlıklı kanaldan ulaşılabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2021, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1