banner2
banner34

Akansoy: 'Koca bir yalan'

İçişleri Bakanı Asım Akansoy, Faiz Sucuoğlu'nun CTP'nin son dakika istihdam yaptığı yönündeki açıklamalarını sosyal medyadan yanıtladı.

Akansoy: 'Koca bir yalan'
banner45

Faiz Sucuoğlu'nun CTP'nin son dakika istihdam yaptığı yönündeki açıklamalarının karşılığı "koca bir yalan"dır. CTP eğer bir yere ihtiyaç varsa ve istihdam yapılacaksa bunu adil, şeffaf ve yasalara uygun bir şekilde yapılmasını savunur. Ve hükümette bunu kimsenin rozetine bakmadan yapar.  Faiz bey ve çevresi, nedense bu dik duruşa, bu adil yaklaşıma ve hukukun üstünlüğüne olan inancımıza tahammül edemeyip, gece gündüz medya organlarını gezerek bize saldırır. Merak edilmesin, biz herşeyi açıklamayı bilecek insanlarız.  Derdi, İhtiyat Sandığına alınan 19 kişi...Münhalle yapılan adil bir sınava bile tahammül edemeyen bu zihniyetin bu ülkeye verebilecek HİÇBİR şeyi yoktur. 

İşte o paylaşım:

banner37
Meydanı boş sananlar varsa yanılır..."

Asim Akansoy

Faiz Sucuoğlu'nun CTP'nin son dakika istihdam yaptığı yönündeki açıklamalarının karşılığı "koca bir yalan"dır. CTP eğer bir yere ihtiyaç varsa ve istihdam yapılacaksa bunu adil, şeffaf ve yasalara uygun bir şekilde yapılmasını savunur. Ve hükümette bunu kimsenin rozetine bakmadan yapar. 
Faiz bey ve çevresi, nedense bu dik duruşa, bu adil yaklaşıma ve hukukun üstünlüğüne olan inancımıza tahammül edemeyip, gece gündüz medya organlarını gezerek bize saldırır. Merak edilmesin, biz herşeyi açıklamayı bilecek insanlarız. 
Derdi, İhtiyat Sandığına alınan 19 kişi...Münhalle yapılan adil bir sınava bile tahammül edemeyen bu zihniyetin bu ülkeye verebilecek HİÇBİR şeyi yoktur. 
Meydanı boş sananlar varsa yanılır !

 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1