banner2
banner34

Ambulanslar ciddi zaman kaybediyor

Ambulansların hastaneye ulaşımında ciddi zaman kayıpları yaşanıyor.

Ambulanslar ciddi zaman kaybediyor
banner45
Kıbrıs Türk Ebeler ve Hemşireler Sendikası Başkanı Ali Özgöçmen, Gönyeli Güzelyurt ana yolundaki alt geçit ve üst geçit çalışmalarının durdurulmasından dolayı yaşanan aksaklıklar ve mağduriyetler hakkında basın açıklaması yaptı.
 
İşte Özgöçmen'nin Açıklaması: 
"Bölge halkı yada kişilerin ve yahut belediyenin,özetle kimlerin haklı veya haksız olduğu konusunda herhangi bir tarafımızın olmadığını açıkça belirterek Gönyeli Güzelyurt Anayol’u üzerindeki alt yada üst geçit yolu yapımı çeşitli gerekçeler ile durdurulmuş ve alternatif yol gösterilerek bütün ülke kapalı olan bu yolun yarattığı düzenleme ile mağdur olmuştur.
    Şu veya bu şekilde yolu kullanan vatandaşların gelinen noktada çektiği çileyi bir kenera koyarak,gerek özelinde biz hemşire ve paramedikleri gerekse genel olarak tüm toplumu ilgilendiren ve rahatsızlığını duyduğumuz durum, gelinen noktada ambulansların en kısa sürede hastaneye ulaşabilmesi için etkin bir düzenleme yapılmamasıdır.
     Gönyeli Güzelyurt yolundaki alt geçit üst geçit çalışmalarının yapıldığı ve geldiği noktada alt üst olmuş bir düzenleme ile ambulansların hastaneye ulaşımında ciddi zaman kayıpları yaşanıyor. Çoğu zaman  bir insan hayatını ambulansta kurtarabilmek için canla başla çalışan sağlık çalışanlarının saniyelerle yarışarak verdiği mücadelenin önemini vurgulayarak konu hakkında başta Mahkemelerimizin, Belediyenin ve konuyla alakalı tüm muhatapların daha fazla gecikme yaşanmadan gereğini yapıp neticeye bağlaması yada ambulanslar için bir düzenleme yapılması konusunda çağrıda bulunuruz."
Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2018, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1