banner2
banner34

Başıboş köpekler şehre indi

Lefkoşa’da bir evin bahçesindeki kümesin kapısını parçalayarak giren başıboş köpekler, 9 tane tavuğu telef etti

Başıboş köpekler şehre indi
banner45

Lefkoşa’da Kızılay Evleri’nde ikamet eden Kadriye Güler Cevat adlı kadına ait evin bahçesinde bulunan kümese giren başıboş köpekler, 9 tavuğu telef etti.

Olay Lefkoşa Merkez’deki Kızılay Evleri’nin bulunduğu bölgedeki bir evin bahçesinde yaşandı.

banner37
Bahçedeki kümesin kapısını parçalayarak içeri giren başıboş köpekler, kümesteki 20 tavuktan 9’unu telef etti.

Her gün olduğu gibi, sabah tavuklarını yemlemek için kümese gittiğini belirten Kadriye Güler Cevat, gördüğü manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi.

Büyük emeklerle beslediği tavuklarının bir gecede parçalanarak telef edilmesine üzülen Cevat, sokak köpeklerine çok kızgın olduğunu ve hepsini kendi elleriyle zehirlemek istediğini kaydetti.

Kadriye Güleri Cevat, “Tavuklarımı bahçedeki kümeste besliyorum. Dün (önceki) akşam 3 tane sokak köpeği kümesin kapısını parçalayarak içeri girip 9 tavuğumu öldürdü. Tavuklar bağırmaya başlayınca koşarak geldim. Köpeklerle bahçede karşılaştım. Aynı olay 2 ay önce karşı komşumun başına geldi. Komşumun 20 tane tavuğu başıboş köpekler tarafından parçalandı. Bahçemizde de artık hayvan besleyemeyecek duruma geldik. Başıboş köpekler artık şehirlerde bile bize rahat vermiyor. Bana bu zararı veren bu köpekleri zehirlemek istiyorum. Kendi ellerimle yetiştirdiğim tavuklarımı bir gecede telef ettiler. Bu konuda hem polisin hem de belediyenin önlem almasını istiyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1