banner2
banner34

BKP, CTP’ye desteğini yineledi

BKP, CTP’ye desteğini yineledi
banner45

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP), parti genel merkezinde yerel seçimlerle ilgili basın toplantısı düzenleyerek, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP)-Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) listelerine “oy verme” çağrısında bulundu.

Partinin basın bürosundan yapılan açıklamaya göre BKP Genel Başkanı İzzet İzcan’ın yaptığı basın açıklamasında BKP MYK üyeleri de hazır bulundu.

Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde CTP’ye desteğini yineleyen BKP, vatandaşlara “sandığa gitme" çağrısında bulundu.

banner37
-İzcan: “Milliyetçi kesimlerin önü kesilmelidir”

Genel Başkan İzcan, yerel seçimle ilgili son dönemece girildiğini belirterek, bu süreçte CTP ile ittifak yaptıklarını yineledi.

“‘Muhtarlara kadar alacağız’ diyen milliyetçi kesimin önü kesilmelidir. Halka bu konuda çağrı yapıyoruz" diyen İzcan, "Bu mücadele özgürlük ve iradeyi savunanlar ile biat edenler arasında bir mücadeledir" görüşünü savundu.

"Lefkoşa Belediyesi'ni batıranlar tekrar istiyor. Mağusa'yı batıranlar yine talep ediyor. Girne'de, İskele'de sokaklarda lağım akan belediyeler yine belediyeyi istiyor. Toplumun üzerine çökenler geri kalan belediyeleri de istiyorlar" görüşünü savunan İzcan, vatandaşlara, belediye seçimlerinde CTP-BKP ittifak listelerine “oy verme” çağrısı yaptı.

İzcan, "Bu ittifaka gelmeyen, sudan sebeplerle burada olmayan kardeş partilerimiz vardır. Onlara başarılar dilerken, yerel seçim sonrası birlikte hareket etmek gerektiğini yineliyoruz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1