banner2
banner34

Çaresizce kurtarılmayı bekledi

Çevresinde herhangi bir önlem bulunmayan, yarım kalmış inşaatın üç metre derinliğindeki bodrum katındaki aralığa düşen yavru köpek, itfaiyenin yardımıyla yeniden özgürlüğüne kavuştu.

Çaresizce kurtarılmayı bekledi
banner45

Ortaköy’de, Şehit Adnan Sipahi Sokak’ta atıl vaziyette bulunan beş katlı inşaatın üç metre derinliğinde olan bodrum katındaki aralığa düşen yavru köpek, Lefkoşa İtfaiye Şubesi ekibi tarafından kurtarıldı.

KIBRIS aracılığıyla tepkilerini ortaya koyan bölge sakinleri, “Yaşanan bu olay ilk değil. Sokak hayvanları, daha önce de birçok kez aynı yere düştü. Konuyu belediyeye bildirdik ancak önlem alınmadı. Çocuklar burada oyun oynuyor. Burası, çocuklar için de büyük tehlike…” ifadelerine yer verdi.

Köpek, bodrum aralığında sıkıştı

banner37
Edinilen bilgilere göre olay, dün gece saat 23.00 sıralarında yaşandı.

Yıllardır atıl vaziyette bulunduğu öğrenilen beş katlı inşaattan köpek sesi geldiğini duyan duyarlı bir bölge sakini, sesin geldiği yere gitti. Üç metre derinliğinde olan bodrum katındaki aralığa düşen köpeği fark eden bölge sakini, kendi imkanlarıyla köpeği bulunduğu yerden çıkaramayınca itfaiyeden yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine giden Lefkoşa İtfaiye Şubesi ekibi, sokak köpeğini bulunduğu yerden çıkarmak için çalışma başlattı. Kurtarılması için görevlilerin gözüne çaresizce bakan köpek, yaklaşık 10 dakikalık bir çalışmanın ardından bulunduğu yerden çıkarıldı.

Herhangi bir yerinden yara almadığı saptanan sokak köpeği, yeniden özgürlüğüne kavuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2017, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1