banner2
banner34

Cumhurbaşkanı Akıncı örgütler arasında ayrım yapmıyor

Crans-Montana sonrası, sürece ilişkin bilgilendirme toplantıları düzenleyen Cumhurbaşkanı Akıncı’nın “örgütler arasında ayrımcılık” yaptığını öne süren bazı sivil toplum örgütlerine, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu’dan cevap geldi.

Cumhurbaşkanı Akıncı örgütler arasında ayrım yapmıyor
banner45

 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

banner37
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Crans-Montana sonrası siyasi partiler, belediye başkanları, sendikalar, meslek odaları, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla bir araya gelerek sürdürdüğü bilgilendirme ve görüş alışverişi toplantılarına devam etmektedir.

Bu süreç henüz tamamlanmış değildir. Devam eden süreçte bazı örgütlerin davet alınmadığı yönünde eleştiriler yaptığını görmekteyiz. Başlatılmış olan bu bilgilendirme toplantıları bir program çerçevesinde sürmektedir.

Bu bağlamda 12 Ağustos Cumartesi Gazimağusa ve İskele muhtarları ile yapılacak buluşmanın ardından, önümüzdeki hafta içinde de sivil toplum örgütleri ile üçüncü toplantı gerçekleştirilecektir.

Cumhurbaşkanı Akıncı’nın örgütler arasında herhangi bir ayrım yapmadığını ve toplumun tüm kesimleri ile bilgilendirme ve görüş alışverişinde bulunacağını bu vesile tekrarlamak isterim”.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2017, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1