banner2
banner34

DAÜ Sanat Günleri, “Bir Yazarla Piyanistin Buluşması” isimli resital ile dün akşam başladı

DAÜ Sanat Günleri, “Bir Yazarla Piyanistin Buluşması” isimli resital ile dün akşam başladı
banner45

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sanat Günleri, “Bir Yazarla Piyanistin Buluşması” isimli resital ile dün akşam başladı.

DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen resitalde, piyanist Rüya Taner ile yazar ve müzisyen Kürşat Başar klasik müzik ve otantik eserlerden oluşan bir repertuvar ile sahne aldı.

Resitalin başında konuşan Kürşat Başar, orada duyduğu memnuniyeti dile getirerek, resitali organize eden tüm ekibe teşekkürlerini iletti. Proje hakkında bilgiler veren Başar, projenin prömiyerini geçen hafta Lizbon’da gerçekleştirdiklerini belirterek, resitali ikinci kez sergileyeceklerini vurguladı. Resitalin ilk bölümünde Rüya Taner’in klasik müziğin farklı kutuplarından örnekler sunacağını belirten Başar, güzel bir akşam geçmesini temenni etti.

Resital sonunda DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu, sanat severler adına teşekkürlerini ileterek, Rüya Taner’e ve Kürşat Başar’a plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

- DAÜ Sanat Günleri 9 Kasım’a kadar devam edecek

Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü ile DAÜ Sanat Koordinatörü Zehra Şonya organizasyonunda, Halkla İlişkiler ve Medya Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen sanat günleri, 9 Kasım’a kadar devam edecek.

banner37
Bugün saat 18.30’da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda Osman Keten’in 44 yıllık sanat serüvenini içeren “Belirlenmemiş ve Şekillenmemiş Öz” retrospektif sergisi gerçekleştirilecek.

Perşembe günü, saat 10.00’da, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda “Birlikte Yaratıyoruz” isimli atölye çalışması düzenlenecek.

26 Ekim Çarşamba akşamı, Hüseyin Köroğlu ve Şenay Saçbüker’in rol aldığı “Esaretten Özgürlüğe”, 7 Kasım Pazartesi akşamı Özgür Sanat Tiyatro ve Kültür Derneği tarafından sahnelenecek olan “Kutu Kutu” tiyatro oyunu ve 9 Kasım Çarşamba akşamı Neslihan Arslan, Nurhan Özenen ve Salih Bademci’nin yer aldığı “Fanatik” isimli tiyatro oyunu yer alacak.

Tiyatro oyunlarının tümü Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda, saat 19.30’da halka açık ve ücretsiz olarak sahnelenecek.

   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1