banner2
banner34

Fantazi kurbanı!

Göğsünden aldığı tornavida darbesi ile ağır yaralanan İlker Arabacı’nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Dorina Codreanu, adam öldürmeye teşebbüsten tutuklandı, sorgu devam ediyor. Olayın içyüzü yavaş yavaş aydınlanmaya başladı

Fantazi kurbanı!
banner45

YAVAŞ YAVAŞ AYDINLANIYOR: Codreanu isimli 18 yaşındaki Moldov kızı para karşılığı, yasadışı pazarladığı belirlenen Sezer Selçuker tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Olayın “fantezi” amaçlı başladığı ama hangi amaçla kanlı bittiği henüz netleşmedi. Codreanu suçunu itiraf etti

Beylerbeyi köyünde önceki gün öğle saatlerinde elleri bağlı çırılçıplak kanlar içinde bulunan 28 yaşındaki İlker Arabacı’nın hayati tehlikesi devam ediyor.

18 yaşındaki Moldova uyruklu Dorina Codreanu ile birlikte olmak için ormana gittikleri öğrenilen ve daha sonra nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü Arabacı’yı tornavida ile göğsünden ağır yaralayan Codreanu isimli kız, tutukluluk talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

banner37
Bu arada, Codreanu isimli 18 yaşındaki Moldov kızı para karşılığı, yasadışı pazarladığı belirlenen Sezer Selçuker de tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Olayın “fantezi” amaçlı başladığı ama hangi amaçla kanlı bittiği henüz netleşmedi.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı hakkındaki soruşturmanın yeni olduğunu belirterek 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

kaynak:havadis

Devrim DEMİR

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 06:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1