banner2
banner34

GİGEM’de Niloya müzikali

GİGEM’de Niloya müzikali
banner45

SOS Çocukköyü Derneği çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Girne Gençlik Gelişim Merkezi (GİGEM), 5 Haziran Pazar günü çok eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

banner37
Girne Gençlik Gelişim Merkezi (GİGEM)’de 5 Haziran Pazar günü 15.00-20-00 saatleri arasında Niloya Süpriz Yumurta Müzikali ve beraberinde eğlenceli bir panayır gerçekleşiyor. Niloya Sürpriz Yumurta Müzikali’nin 16.00 ve 18.00 saatlerinde iki gösterim halinde sahne alacağı etkinlikte, panayır alanında yiyecek içecek stantları, oyun alanları ve çeşitli aktiviteler yer bulacak. 60 Türk Lirası’na satışa sunulan, 24 aylıktan büyük her seyircinin bilet alarak katılabileceği etkinlik için biletler, GİGEM ve Deniz Plazalardan gidilerek, Gişe Kıbrıs (gisekibris.com) ve biletinial.com sitelerinden online olarak temin edilebiliyor. Kontenjan kalması halinde 5 Haziran Pazar günü de kapıdan bilet satışı yapılabilecek.

Detaylı bilgi GİGEM’in 0548 830 04 60 numaralı whatsapp hattından veya girnegenclikmerkezi.com sitesinden edinilebiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1