banner2
banner34

Girne'de cinsel istismar!

Girne’de 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen bir kişi, şikâyet üzerine tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı

Girne'de cinsel istismar!
banner45

Girne’de kuaför olarak çalışan A.Ö. isimli kişi, 10 yaşındaki kız çocuğunu dudaktan öptüğü iddiasıyla şikâyet üzerine tutuklandı.

Kız çocuğunun olaydan yaklaşık 2 gün sonra yaşanılanları annesine söylediği ve ailenin polise şikâyette bulunduğu öğrenildi.

Yapılan şikayet sonrası tutuklanan A.Ö., dün mahkemeye çıkarıldı.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Kevser Sarıca, iddia makamının tanığı olarak şahadet verdi.

banner37
Sarıca, meselenin, 23 Eylül 2017 tarihinde, Girne’de faaliyet gösteren bir kuaför salonunda meydana geldiğini kaydetti. Zanlının suçunu kabul etmediğini kaydeden Sarıca, soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının ilerde yargılanacağı tarihe kadar uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, sunulan şahadeti değerlendirerek, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanıp, en yakın polis karakoluna haftada 2 kez ispat-ı vücut yapmasına emir verdi.

Ayrıca zanlının 3 bin TL nakdi teminat yatırmasına ve yine zanlı için KKTC vatandaşı bir kişinin 30 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması karşılığında serbest kalmasına emir verdi.

kaynak:kıbrıs gazetesi

Elmas TOKAY

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 06:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1