banner2
banner34

GÜKAD'DAN Bir Dizi Etkinlik

Konu: GÜKAD Nisan ayı faaliyet programı.

GÜKAD'DAN Bir  Dizi Etkinlik
banner45

Güzelyurt Geliştirme ve Kalkındırma Derneği, her ay olduğu gibi “Gelecekteki Güzelyurt” başlığıyla, Söyleşiler, doğa gezileri, film gösterimleri ve sosyal sorumluluk projeleri düzenlemeye devam ediyor, dünyayı, ülkemizi ve bölgemizi konuşmaya devam edeceğiz, fikirlerle ve demokratik mücadelemizle geleceğimizi doğru şekillendirmekte kararlıyız.

GÜKAD Nisan ayı faaliyet programı:

·         SÖYLEŞİ: Tarih: 5 Nisan Salı, Saat: 20.00, Yer: GÜKAD Lokal. “Söz verip tutmayanlara oy yok!” Konuk:  Cenk Diler. “Su ile ilgili gerçekler” Konuk: İrfan Çelik.

·         “YAVAŞ KENT” LEFKEYE KÜLTÜR GEZİSİ: 10 Nisan Pazar, Saat: 9.30, Yürüyüş Başlangıç Noktası: Lefke Belediye Parkı. Yürüyüş Hakkında Bilgi: Tarihi Lefke Evleri, Osmanlı Su Kemeri, İngiliz Dönemi mimari Eserleri, Şeyh Nazım'ın Dergahı, Pir Paşa Camii, Vezir Osman Paşa Türbesi, Acendu Çeşmesi, LefkeGöleti, CMC Hamamları, Karşıyaka Manzarası ve Aplıç Kapısı. 
Yürüyüş Sırasında İhtiyaçlar: 
Rahat yürüyüş ayakkabısı, mevsime göre rahat giysiler ve suyunuz.

banner37
OTOBÜS KALKIŞ YERİ VE SAATİ: Güzelyurt AKM Önü saat: 8:30
LEFKE BULUŞMA NOKTASI: Saat 9:30 Lefke Belediye Parkı
Rehber : HasanKarlıtaşÜcret: Kişi Başı 10 TL

·         SİNEMA GÖSTERİMİ: 19 Nisan Salı, Saat 20.00, Yer: GÜKAD Lokal. Ücretsiz. Film: Aynı Yıldızın Altında. 2014 Yapımı filmde özetle 16 yaşındaki Hazel üç yıldır tiroid kanseriyle boğuşmaktadır ve kanser akciğerlerine de sıçradığı için yanında bir oksijen tüpüyle gezmektedir. Kanserli hastalar için oluşturulan destek grubunun bir terapi seansı esnasında Augustus isimli bir gençle tanışır…

·         SAĞLIK / SÖYLEŞİ:26 Nisan Salı, Saat 20.00, Yer: GÜKAD Lokali, “Nisan, Kanser Farkındalık Ayı Bilgilendirme Toplantısı”Konu: “Kanser ön tanısı aldım.. Peki şimdi ne olacak ? Doktorumla Teşhisten Tedaviye”. Konuşmacı: Fuat TÜRKÖZ ÇINER, MD. Radyasyon Onkolojisi Uzmani (RadiationOncologist), Kanser Danismani (Cancer Consultant), Kibris Onkoloji Danisma Merkezi Direktörü (Director Of CyprusOncologyConsultancy Center).

 

Not: Ekli dosyada söyleşi afiş ve dernek logomuzmevcuttur.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1